Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^ haha, isto bih rekao da gledam sa strane, ali to je nešto što mi je bitno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja već dugo rabim Flamingo, najbolje mi je dizajnirana.

Bagovito brate, ako imam dva accounta npr, i prebacim se sa jednog na drugi, timeline ostaje isti, tj od prvog accounta. :D
Džabe refresh.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ima dosta podesavanja, izmedju ostalog i za refresh - nije me interesovalo da se bavim time, ali procackaj malo tu, ne moze bas sve out-of-the-box da radi za tvoje specificne zahteve.

Da li postoji neka aplikacija koja ce jednim klikom da ispise sve zeljene hashtagove za instagram, da ne kucam svaki put iznova? Tipa #belgradephoto #ig_belgrade itd

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vidi jel ima na GP top tags app? Ja je na iPhone-u koristim. Imaš da napraviš custom tagove i samo onda kasnije radiš copy paste. Ako nema moraćeš tražiti na GP i isprobavati dok ne nadjes neki sa custom listama.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Postoji, ali sam skinuo HashTags i za sad zavrsava posao. Takodje radi po tom copy/paste principu

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

pa to se moze i u neku draft poruku sacuvati sve pa samo kopirati po potrebi...

Послато са SM-N7505 уз помоћ Тапатока

Da li neko ima mozda informaciju kako iskljuciti "news feed" (spam vesti na home strani) na Google Chrome v58, do verzije 57 je moglo da se disejbluje u dev opcijama, ali sada na 58 vise nece?

Puno je strana u kojima pisete o apps a ja nesto nemam snage sa moba da otvorim posl.50. Imam problem, apps sa play store MixZing nece da se instalira na 7.0, na 6.0.1 mi je radila sasvim ok. Poslednji put je azurirana 2015te i postoji jedna nadogradnja koja kosta manje od 5$ ali ne znam dali je kompatibilna za 7.0 a sto je najveca fora ne znam ni kako bi je kupio. Ova apps mi je vazna jer nju po androidima setam vec 7 godina i jedino sa nje mogu da ocenim kvalitet zvuka reprodukcije muzike, time bih presekao hocu li ostaviti novi P10 Huawei ili ne jer sumnjam da nema neki kvalitet svuka u slusalicama i na aktivnim zvucnicima. Moze li mi neko pomoci da ovu aplikaciju instaliram na P10 ili kaze dali sa nadogradnjom od 5$ moze da sljaka na 7.0, onda cu naci nacin da je kupim. Molim vas nemoj te mi pisati koji je android odlican za muziku, sve znam citao sam razne recenzije o muzickim androidima. Unapred svima hvala na pomoci.

Pardon, apps MixZing hoce da se instalira na Huawei P10, ulazim u nju ali ona ne moze da pronadje foldere sa muzikom, zapravo uopste ne pronalazi nikakve datoteke.

Poslednja izmena od urednika:
Da li su folderi sa muzikom na internoj memoriji ili na kartici?
Ako su na kartici, moraš da joj dozvoliš pristup kartici u Settings > Applications > Permissions.

moguce da je do dozvola, ako nije do toga, probaj u obicnoj Music aplikaciji koja vec ima na telefonu naci muziku, pa ako ima u toj onda je to aplikacije mixzing nesto..da ne kupujes bezze to dodatno od 5$ nesto..

Voyager probao sam sa interne i sa memorijske nista, apss mora prvo da udje ili u internu memoriju ili prosirivu pa ti redom otvaras foldere dok nedodje do foldera sa muzikom, on ne daje izbor ni jedne particije.

Dohan znam da je nesto do apps MixZing, ne znam samo dali je do verzije 7.0 , treba neko da je instalira na 7.0 drugog brenda mobilnog i kaze mi dali se da ili ne da na tu verziju instlirati. Naravno da sam probao sa fabricke apps i sa jos 7, 8 drugih sa play stora i ocitava sve muzicke datoteke.

Do aplikacije je, sada sam probao i ne radi na 7.1.2, iako ima podesene permissions za storage ne prikazuje nista

Voyager sve sam dozvole dao apps koje trazi u settingsu, gasio sam fabricku i njoj gasio dozvole, stavljao sam MixZing kao podrazumevanu i nista. Verovatno cu prodam mob i kupim Samsung S7 nemam ja strpljenja za ove Kinezcice pogotovu jer sam pre ovog nosio S2, S3, S4, S5 i S6...ne znam sta mi bi pa ne kupim S7 nego ovo g...

Telep hvala ti puno :-( . Sad je sve jasno.

Doneo sam odluku, prodajem mob. Hvala vam puno momci.

Rekaoh ti, ta app nije ažurirana od 2015. god.
Reci koje funkcije te app ima koje koritiš, da bi ti predložili drugu app koja isto radi.
Ako je player za muziku, na zadnjih par strana su baš pominjani playeri.

Neka dobra app da poredam wifi mreze po prioritetu povezivanja? Cudi me da to nema na stocku.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Neka dobra app da poredam wifi mreze po prioritetu povezivanja? Cudi me da to nema na stocku.

Bas danas razmisljam koliko je pogresan naziv "smart telefon" - u 2017. godini stock SMS ne cita imenik, nego mi prijavljuje propusten poziv sa broja +381... umesto da prikaze ime kontakta iz imenika - moj Siemens CX70 je to imao jos 2005.

Pretrazi PS sa kljucnim recima "wifi priority", svega je nekoliko relevantnih rezultata. Neki stock ROM-ovi imaju ovu opciju, doduse.

Zivio stackoverflow, valjao mi je mnogo u votazi. :)

/data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf

Root.
[emoji106]

Koja sms aplikacija čita brojeve iz imenika? To baš jako nervira kod poruka o propustenim pozivima.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

chompSMS
4c964d9863526be188d4780b64a25454.jpg

Da li je neko pronasao resenje za OTG flash za android 6+?

Probao sam sve popularne player-e ali nijedan ne vidi titlove sa flash-a.

Moto Z play, clean Android 7.0

Problem je sa dozvolama. Nijedan media player nema dozvolu za pristup otg flash-u. Jedini nacin da se pusti video sa flash-a je preko nekog file managera, medjutim tada player ne povlaci titlove. Ovaj nacin zastite je ubacen od verzije 6, kako pisu na netu.

Poslednja izmena:
Jednom mi se desilo da ostavim na kratko telefon na sunce, pa se temperatura baterije popela do 45 stepeni. Notifikaciju nisam čuo pošto sam pričao sa društvom. Instalirao sam Battery Temperature Alarm applikaciju kod koje se uključi zvučni alarm ako dođe do podešene temperature, a ima mogućnost da alarmira i stanje baterije ispod 10% i kada se napuni do 100%, međutim alarm ne radi. Dao sam sve premisije, uključio sam da može raditi i background, ali neće da radi. Dali ima neka slična aplikacija koja isto tako može da radi, da mi alarmira na temperaturu baterije?

Poslednja izmena:
Jel ima neka sportska aplikacija koja bi me obavestila da neki od timova koje pratim igra, tipa "ta i ta utakmica pocinje za pola sata"? Milion puta propustim neku utakmicu jer zaboravim, ili ako je vanredno kolo, nisam ni znao da se igra.

Nazad
Vrh Dno