Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa servis ce prvo da odradi master reset, pre nego sto bilo sta drugo pokusaju.

Pa nece zbog takvih normalno, ali zbog nekij kako rece Jericho naravno da hoce.

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

Radice zbog svega master reset iz mog iskustva

Sent from Huawei Ascend Mate 7

Radice zbog svega master reset iz mog iskustva

Sent from Huawei Ascend Mate 7

Neće ako im naglasis da ne rade,ja sam skoro menjao zvučnik i tražio da ne rade factory reset i nisu,jer sam insistirao.

Kako d'izbacim ova iskačuća go*vna koja prekriju pola ekrana.... to mi se dešava kad preko fb app ovorim neki eksterni link u onom njegovom pretraživaču......
559f32184adc02fdcf612f93df277d3b.jpg

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Meni sa adaway ne pomaze....jel treba da se ubaci u njega nesto?

Неће радити ресет, ситна интервенција је у питању, зато ми треба апп која би "закључала" пар осетљивих апликација

Pa u samom androidu imas nacin da zastitis bilo koju app ja recimo sam stavio sistem zastite na otisak prsta tako da moz se bes nece ga otvoris.
Sto bi instalirao bilo kakvu app pored ovog sto je u samom androidu?

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

pa imas app lockera na playstoreu kolko hoces.. ja koristim smart app locker, jako. dobar

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

A sto bi uopste imao dve app za isto?

Хвала на одговорима, потражићу тај смарт ап локер, пошто не могу да нађем ту опцију у оквиру система.

Podesavanja, Bezbednost i otisak prsta(ako nemas onda samo bezbednost), privatnost, app locker.
Eto ti putanja na srpskom mozda se na engleskom nebi snasao pa da ti olaksam.
Odlicna je bez greske.

Nema to u androidu, to ima u okviru tog skina koji ti koristiš.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Kako god imam ga. E sad ako to nema u svakom androidu onda ok inace 7.1.1 android ako je bitno.

^ Pa to je taj telefon o kom sam i pisao OP3 7.11 a bilo ga i na 7.0.

neka besplatna alternativa za keeper, da ima sync izmedju bar dva uredjaja (windows 10 mobile i android)?

poslato sa pejdžera

Bio je Enpass Keep besplatan preko MyAppFree, pa ko je ugrabio ima zauvek besplatno. Ne znam da li još može da se nahvata za tu aplikaciju. Ja je nisam izbacivao ali posle toga se Enpass više nije pojavljivao.

Neka aplikacija u zamenu za Samsung Link koja više ne radi? Znaci u pitanju je potreba wifi konekcije telefona i kompa, razmena fajlova...

Ftp preko bilo kog file managera, solid npr

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Ubacio sam Solid, ali nikako da ustelujem da vidim na tel neki serovan folder sa lop top-a.
Konkretno mi treba da mogu da ulazim u neke fajlove i editujem ih sa tel na komp.

Jesam, i sa IP adresom u browser-u, udjem u tel, ali meni treba kontra, da sa tel udjem u komp.

Edit: da li na kompu treba da instaliram neki dodatak?

Vrh Dno