Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da, ali kod mene je android 5.1.1 bio je na 6-ici ali katastrofa kako su neke stvari bile rešene pa sam vratio na stariji.....

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
nema na j5 te opcije. verovatno je pametni samsung to onemogucio. probao sam sve moguce a memorija telefona je stalno puna sa dve instalirane aplikacije. ne znam kako da je oslobodim. da li bi root mogao da pomogne da se od memorijske napravi sistemska memorija?

poslato sa pejdžera

Mixplorer nije na play store zato što je neko ukrao i postavio mixplayer kao svoju aplikaciju, onda su ljudi to videli i prijavili i skinuta je, bar sam ja tako shvatio, nije bas najjasnije objasnjeno. Mixplorer je i dalje u razvoju, sada je u beta fazi, dosta brzo se menjaju verzije, verovatno će biti postavljena kada izađe iz beta faze. Nema razloga za nepoverenje, aplikacija je fantastična.

nema na j5 te opcije. verovatno je pametni samsung to onemogucio. probao sam sve moguce a memorija telefona je stalno puna sa dve instalirane aplikacije. ne znam kako da je oslobodim. da li bi root mogao da pomogne da se od memorijske napravi sistemska memorija?

poslato sa pejdžera
Ja sam na s3 neo (rutovan) to radio sa link2sd, ali sad mi ne radi "licenca" ;)
Zato pitam jel ima neki drugi program.....

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Neka aplikacija koja gasi i sistemske apke poput galerije,calculatora itd itd na nerutovanom fonu? Greenify odlican za naknadno instalirane,je l postoji neka madjija i za ostale ili :( ?

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Greenify full verzija. Ali na nerutovanom ce sve to teze ici.

Nadjoh i to,vidi vecinu ali ne znam zasto ne i chrome i stock explorer :/

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Treba mi app da mi pročita notifikaciju preko slušalica koja pesma počinje u playeru. Probao sam songNotification, SpeakMe,NextSong ali neće (nexus 6p root)...Hvala...

swipe sa leve ivice na desno i imas na prvom mestu root
Nemam pristup očigledno a ne vidim način da dodelim privilegije

2def11d268a1e730e1d2b5702f84fb78.jpg

@Jericho
hvala, probacu. Ne fali nista Weather & Clock widget-u, vec bih samo hteo malo da promenim :)

Za navigaciju koristim Google Maps sa kojom sam zadovoljan, ali mi fale informacije o kamerama za crvena svetla, brzinu... Da li postoji neka aplikacija koja može na neki način da se integriše sa GM, mozda i u pozadini i da javlja te informacije. Ako bi bila neka varijanta i da javlja trenutne patrole koje korisnici prijavljuju, bilo bi jos bolje :). Na PS vidim dosta takvih aplikacija, ali da ih ne bi sve isprobavao, neko sigurno zna koje su dobre.

Nemam pristup očigledno a ne vidim način da dodelim privilegije

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170302/2def11d268a1e730e1d2b5702f84fb78.jpg[/][/QUOTE]

Da li imaš neku app za kontrolu permisija? Supersu ili šta god.
Meni odmah iskoči grant/deny opcija.
Ako si slučajno uradio deny, onda otvori supersu i nađi mixplorer pa promeni dozvolu.

Naravno, kao što je već rečeno, telefon mora da bude rutovan.

Da li imaš neku app za kontrolu permisija? Supersu ili šta god.
Meni odmah iskoči grant/deny opcija.
Ako si slučajno uradio deny, onda otvori supersu i nađi mixplorer pa promeni dozvolu.

Naravno, kao što je već rečeno, telefon mora da bude rutovan.
Da, supersu ali mi Mixplorer nije tražio ikakve permisije i samim tim je nema na listi u Supersu.

Za navigaciju koristim Google Maps sa kojom sam zadovoljan, ali mi fale informacije o kamerama za crvena svetla, brzinu... Da li postoji neka aplikacija koja može na neki način da se integriše sa GM, mozda i u pozadini i da javlja te informacije. Ako bi bila neka varijanta i da javlja trenutne patrole koje korisnici prijavljuju, bilo bi jos bolje :). Na PS vidim dosta takvih aplikacija, ali da ih ne bi sve isprobavao, neko sigurno zna koje su dobre.
waze navigacija

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Skinuo sam je, vidim da ima upozorenja za kamere, brzine, live patrole ako je neko prijavio... Jel koristi GM mape?

Koji adblocker je najbolji za nerutovan telefon?

Preporuka za Remote Control/Daljinski upravljac aplikaciju?

^ google keep

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni ranije uvek bila spora, uvek učitava preko neta, uvek se nešto čeka, na svakom fonu. Kakva je sada? Da li može da radi off line, a kada hoću uradim sinhronizaciju?

Meni učitava u trenutku bukvalno.
Mislim da može offline, probaj.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno