Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni izbaci da je 4 od 5 uspešno.
e944268eb72b2c36ae83c51543cc6be8.jpg

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Tu verziju i imam, i imao sam reklame...
88a33e99f9d9fbbb9515ed9c66978dce.jpg

@stevan10

Odakle ti 5? :D
P.S. I meni je jedan offline hosts-file.net

Poslednja izmena:
889545d0c451f3754639aa6a3bb539d1.jpg

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Koja je dobra app za manipulaciju video fajlova? Dodati na video sliku, logo, snimit svoj glas i zalepiti za video...
Može Pro (kupio bih). Video sam VideoShow Pro - Video Editor, ali nemam pojma kakva je i da li vredi?

Dobar je i PowerDirector.
Ima i drugih video editora (ne u istoj klasi sa ova dva gore, ali takodje ok)... Quik, Magisto, Adobe Premiere Clip...
Najbolje da prvo isprobaš i vidiš šta ti paše u praksi.

Ako sam te dobro razumeo, VideoShow Pro i PowerDirector klasa iznad Quik, Magisto, Adobe Premiere Clip?

676eb231a6b1d05b6afcd6840ddae964.jpg

Još samo kad bih se mogao riješiti ovih reklamudža u Peel-u... [emoji19]

Sent from my MI 4W

To bi trebalo da možeš da rešiš sa adaway, imaš tamo opciju log dns requests, aktiviraš, otvoriš aplikaciju(peel), vratiš se u adaway i vidiš šta treba da dodaš na listu. :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kakva je to kocka na slici? Čemu služi?

Video sam je na Gearbest-u, kao oslobađa stresa, ali ne kontam kako. Jel ovi dugmići imaju neku stvarnu funkciju ili ne?

Ja sam sada upisao nove u hosts i sada na 6.0.3 na reklama, hvala, neko vreme nisam koristio AdAway

Tapatalk 6.3.0 (Build 820)

Ne radi mi instagram na mobilnom internetu dok je na wifi sve ok. Jel se desava jos nekom isto?

Sent from my Nexus 5X

Preko koje aplikacije bih mogao da saznam šta to stalno gura reklame (izlaze svuda, i kad ništa ne radi, dakle nije u nekoj aplikaciji)?
Samsung J6, nije rutovan niti će se rutovati (nisam ja vlasnik :)).

Mislim da ne postoji takva app, pogotovo za nerutovane.
Idi metodom eliminacije, za početak deinstaliraj apsolutno sve osim najpotrebnijeg.
Pa posle jednu po jednu dodavaj i kontroliši stanje.

P.S. Beše ES File Explorer (free verzija) servira reklame na lock screenu i slično?

Ne znam sta to tacno znaci pa sam reinstalirao app i proradilo je[emoji1]

Sent from my Nexus 5X
Svejedno,ako imas podesen Proxy izbrisi ga,zajedno sa proxy port,restartuj,trebao bi sem toga da imas i brzi net uvek.

Sent from my LG Nexus 5X

Тражили сте, добили сте :D

Screenshot_20161124-053400.png

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Usao sam ali nije podesen proxyScreenshot_20161124-081041.png

Sent from my Nexus 5X

Hvala na odg. Ali ovo ***** od instagrama opet ne radi na mobilnom netu. Mozda je do apk

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno