Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koju aplikaciju koristite za neprocitane poruke(notifikacije)? Dok sam koristio nova launcher koristio sam tesla unread ali sad na stock launcheru na m2 note ona mi ne pomaze.

Ja koristim (ako zanemarimo i Tesla Unread) Hi Locker, koji ima vrlo pregledne notifikacije (uz druge vrlo korisne stvarcice).
androidpit-echo-notifications-lockscreen-w628.jpg

Ako si za locker varijantu, ako ne, onda sacekaj jos neki predlog.

Lepo izgleda taj locker, koristio sam ga nekada davno.
Radi li lepo sa fp senzorom?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nemam FP senzor, a pise na stranici "Supported Fingerprint for Samsung devices and some devices running android Marshmallow".

Ja ga prevashodno koristim jer ima opciju "trusted wifi", pa ne moram da se smaram da otkljucavam telefon kad sam kod kuce.

Može li preporuka za app kojom bih razdvojio volume? Skinuo sam Volume Control ali me ne sluša :D. Kad mijenjam za notif. mijenja se i ringtone vol.

Pitanje nije baš za ovde, ali ću ovde dobiti najtacniji odgovor.
Naime, imam Alkatel One Touch Idol Mini koji mi stoji, ubačena nova baterija i zelim da ga poklonim, ali je zaključan na Telenor mrežu. Pa pošto je bzv da dam tel koji je zaključan, hteo bih da ga otkljucam za sve mreže, pa ima li neko rešenje u kućnoj radinosti da se otkljuca, ili moram da se bacim u trošak da ga otkljucam u servisu [emoji4]?

Ljudi jel vlc pauzira dekodiranje videa kada ja zakljucam telefon?
Bitno mi je da nastavi samo dekodiranje zvuka.

Jel postoji neka app koja menja način javljanja na telefon? Bukvalno 100x mi se desilo da kad me neko zove pritisnem crveno (reject) kad vidim telefon iz torbice, Samsung S7 je u pitanju... Ranije si morao da slide-ujes da bi odbio poziv, sad je dovoljno samo da se pipne crveno ili zeleno i odmah se prekida/odgovara na poziv. Hvala unapred .

Sent from S7

^^^ Isključio sam to, videcemo na dalje kako će ići, hvala!

U Fb aplikaciji neće da mi pusti ni jedan video, ni na 3g netu ni na lte, dok na wifi pušta, dal ima nešto da se podesi u app?

Sent from my Sony Xperia Z5 Compact

Nece ni kod mene.

Sent from S7

Pre par meseci sam imao isti problem. Pretpostavljam da su tada nešto zeznuli sa apdejtom aplikacije jer je kasnije radio normalno video preko mob neta. Znam da ništa nisam podržavao da bi rešio taj problem.

Bezuspešno pokušavam da nađem neki info za Nova launcher, skoro nije bio neki update... Do sada su baš brzo reagovali kad se nešto novo pojavi u Google/Pixel launcher-u.

Bice, jos nije launcher zvanicno pusten. Action launcher moze manje vise da izgleda identicno kao nov pixel launcher

Sent from my Nexus 5X

Izvinjavam se ako je bilo ovo, treba mi sledeca stvar. Imam s6 i kad npr skinem film na telefon i hocu preko smart share (integrisane app) da ga pustim na TV nece da mi pusti prevod za isti. Neće cak ni kad prevod preimenujem. Film pusti normalno ali prevoda nema nigde. Jel ima neka aplikacija za to ili neka fora kako da mi pusti i film i prevod na tv. Preko MX playera nemam opciju smart share.

Stigao update za Nova launcher, trebao sam ranije da se požalim. [emoji4]

f36e514ca1c840e2f3d2fdc1590e2564.jpg

Poslednja izmena:
Super, ok je i action launcher ali ipak nova for life

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nasao bug. Kada se koristi slide up, i pokusa da se prebaci app iz foldera u draweru na desktop, drawer nakon toga ostane tinted. Ili je to samo meni[emoji2] [emoji2] [emoji2] .

I da, search bar su mogli malo lepse da dizajniraju
S60915-19233345.jpg

Volim da probam novu app, ali strašno je koliko je teško probati novi launcher. Probao sam malo Action, ne deluje loše, ali za N zezancije treba 5$. A da mogu, te pare bih pre dao ponovo za Nova.

Vrh Dno