Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Не мора да се купује Android Lost, може се укључити пробна про верзија на 7 дана и пребацити у системску.

^^ upravo, samo ideš na try premium i imaćeš tu opciju.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Već sam kupio Android Lost, nema veze ne košta puno (3$) a i svakako je korisna aplikacija ako dođe do gubitka/krađe telefona. U svakom slučaju hvala na savetima.

Počeo ovaj Facebook Lite da mi otvori linkove u nekom in app browseru?!? A u podešavanjima nemam opciju da isključim to, jel postoji neko rešenje?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Počeo ovaj Facebook Lite da mi otvori linkove u nekom in app browseru?!? A u podešavanjima nemam opciju da isključim to, jel postoji neko rešenje?

Kod mene je ista situacija. Ne postoji resenje za sada. Nisu još rešili ni lag dok se skroluje...

ccb006e13364b00552e27ec70c6791b1.jpg

I dalje nista od beta odeljka a imam beta apps...

Koja je fora da su 90% aplikacija verzija 4.*? :D

To je prosecna ocena aplikacije. :)

ima li neka aplikacija nalik SMART STAY. Da se ne gasi ekran dok gledas u njega?

Ovo :-D

f266cc19f3d8889f5d1433b9f48795b7.jpg

Cudno da nemas to standardno vecina OEMa nudi neko svoje resenje :)

Imam note 3 sa 6.0.1 romom. Resurrection

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Resurection je koliko znam AOSP tj. nema TouchWiz softvera pa ni Smart Stay. :)

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Rekoh kao smart stay. Nešto da pali prednju kameru

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Screebl. To na prednju kameru je lošija opcija.

Ubacuju Clipboard, a jos nemaju ni opciju za iskljucivanje pop up-a. :zgran:

Jel moguce u Google tastaturi postaviti engleski qwerty sa nasom predikcijom kao kod swiftkeya ili to nije moguce? Gledao sam podesavanja, ali nisam uspeo nista da nadjem. hvala unapred :)

Hvala puno ljudi, rešio sam problem. Još kada bi mogla da ima predikciju i u search barovima to bi bilo sjajno.

Nazad
Vrh Dno