Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Neka apk za Backup komplet aplikacija sa data, nalozima, poput Titanium Backup ali za ne root-avan tel. Na starom S3 TB je radio savršeno, ali je taj root-avan, S6 još nije, jos malo, dok traje garancija [emoji1].

Gde da nadjem apk google play servisa, hocu da ih obrisem pa da ih ponovo instaliram na memorijsku (kriziram sa memorijom telefona:S: )

Ne mogu da se instaliraju na memorijsku karticu,nemoj to da radis.

Ne ide to tako, nista ne diraj, samo ces napraviti neku stetu. Deinstaliraj one koje ne koristis, obrisi updates onih koje ne koristis, a ne mogu da se deinstaliraju - dobices nesto malo MB.

Probaj Helium backup, možda će da radi (a budući da je najnoviji Samsung verovatnije je da neće).
Nije mi poznato da postoji neka non-root alternativa...

Edit:
Sent from raspali Tapatalk...

Hvala, probam da vidim kako rade. A da li mozda znate kako radi Smart Switch Backup, posto vidim da tamo mogu isto apk da se backup-uju, verovatno su to "gole" bez data, a ne bih da probam pa da mi vrati prazne dok to ne budem morao.

A da li mozda znate kako radi Smart Switch Backup, posto vidim da tamo mogu isto apk da se backup-uju, verovatno su to "gole" bez data, a ne bih da probam pa da mi vrati prazne dok to ne budem morao.
Probaj, ništa ne košta.
Samsungov je alat...

Nisi lud, evo sad proverio, nema ga.

Ja i ne koristim te aplikacije kada možeš sve to preko browser-a...

Baš suprotno, iskustvo i lakoća korišćenja Android aplikacija je nešto najbolje što postoji.

slazem se sa wwwz - the verge je recimo batalio aplikaciju, i radi sve iz browsera. Cemu app za svaki sajt koji posjecujemo, zamislite da to imamo i na PC-u, haos...

Sajt često ume da bude jadniji (pa i taj jadni blic npr.)

Drugari, koju aplikaciju koristite za prebacivanje kontakata (tel brojeva) na gmail, i obratno ?

Android uglavnom :)
Bez zezanja, settings/accounts/
pod google acc sinhronizuj kontakte

Zamolio bih ucesnike da ne traze i nude na pm stvari.
Prostom logikom dolazimo do zakljucka da ono sto nije dozvoljeno javno nije ni na pm, a ono sto je dozvoljeno nema potrebe deliti preko PM-a.

Hvala

Hvala, sada ću da probam.

Ako ne bude bas 100% uredno spakovano (dupli kontakti, razdvojeni brojevi...) preporucujem uredjivanje na desktopu - daleko brze i preglednije, sa opcijom automatskog spajanja, itd... Jednom to odradis kako treba, i jedino o cemu ubuduce treba da vodis racuna jeste da ti svaki novi kontakt koji dodajes bude google kontakt.

Ali ti kao korisnik onda gledaš taj jadan sajt, koji god da je razlog...

svakako, aplikaciju cu da drzim samo za neke od sajtova kojima pristupam svakodnevno (trenutno samo vijesti.me), a da mi neki Blic, Svet ili sta vec zvrji u memoriji bzvz i mozda jede, a mozda i ne jede resurse - ne hvala...

Dobija se i 3 meseca reddit golda.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Vrh Dno