Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam da li je ovde mesto za ovo pitanje, ali instalirao sam BlueStacks na PC i probao OrionTV aplikaciju. Aplikacija radi, pokrene se i normlano dobijem spisak kanala i sve izgleda kao na tabletu,ali kad kliknem da pokrenem kanal dobijem samo crn ekran bez slike. U cemu je problem? Imam AMD APU bez dodatne graficke kartice.

Da neko ne zna zašto više nema Google Camera na Playstore?

I meni je tako preko search-a.. Sreca pa mi ponudio odmah apk cim sam krenuo da kucam naziv. Ne znam u cemu je fora

Pretražiš na google i on te baci na app. Tako ja za spotify.

Predlog za neki add blocker za chrome i default browser? Uzeo roditeljima tablet ali mi nisu sigurni sto se tice instaliranja malwerasa popup reklama... pa bih ako je moguce blokiram

Što, videli od Samsunga :)
I kliner i antivirus Cheetah Mobile prisutni na svim telefonima :D

"Adguard premium" je fenomenalan za uredjaje koji nisu rutovani............nema reklama ni od korova................:d

nema u browseri ili u svim aplikacijama?

Predlog za neki add blocker za chrome i default browser? Uzeo roditeljima tablet ali mi nisu sigurni sto se tice instaliranja malwerasa popup reklama... pa bih ako je moguce blokiram
uBlock Origin.

Ja nit nalazim u play-u ovu gugl kameru nit preko ovog linka.....
267ade3fc4a1b0a25b88d49cf5ca65ad.jpg

Poslednja izmena:
Ne nalazim i ja na telefonu, ali zato ima na google play preko kompa, pa lepo install, i on posalje instaaciju na tel :D

"Adguard premium" je fenomenalan za uredjaje koji nisu rutovani............nema reklama ni od korova................:d

Svaka cast za ovo. Jedino mi je ovo falilo na Flex-u 2. Sad vise nemam potrebu da razmisljam o rutovanju. Samo sam startovao Blic, B92 i ispisao mi Blocked Ads: 32 :d Naravno reklama nema ni u jednom programu kojeg sam probao. Jes da malo jace jede bateriju al sta da se radi.
Hvala mnogo.

Imam problem sa nekim starim LG L7ll koji koriste roditelji, imaju valjda 500-600 mb u paketu ali im Android OS pojede pola.
Jel ima neki način da se potrossnja barem smanji malo? uploadfromtaptalk1456332513348.jpg

Vrh Dno