Hvala, to isto sam pročitao i na netu, super da postoji opcija ukoliko se zezneš da možeš refund.
Dok sam pokušavao da podesim Droidmote (koje ne radi zbog ko zna čega), morao sam po njihovom uputstvu da ga uninstall i pre toga install neku drugu aplikaciju.
To sam i uradio, i onda sam dobio potvrdu od banke da mi je novac vracen, iako nisam radio refund, misleći da aplikaciji dam još malo vremena, ne bi li je naterao da radi.
Nakon toga sam otišao u Gplay i tamo video da je Droidmote canceled.
I sinoć kada sam kupio Link2Sd, mi je stigla poruka da sam ga kupio, onda sam se drndao sa Link2sd, da bi mi posle nekog vremena stigla nova poruka od banke da mi je novac vraćen, iako nisam radio nikakav refund...
Opet sam onda otišao na Gplay, i opet kupio app, opet je stigla poruka da su mi skinuli novac.
Danas kada pogledam history na Gplay, vidim da sam juce kupio Link2SD, koji je canceled, pa istog dana opet kupovina Link2Sd ali ona je i danas ok, nije canceled.
Nadam se da se ovi sa Droidmote neće predomisliti i prodati mi opet Droidmore bez mog znanja[emoji14]
Nastavio sam sada da se drndam sa client varijantom droidmota (besplatan), ali za sada ni njega ne mogu da pokrenem, odmah zapnem kod prvog koraka sa drajverima koje treba instalirati po njihovom uputstvu, ali to kod mene ne radi....
Užasno im je uputstvo, odnosno napisano je za nekga ko je to već sve prošao.... uostalom i na XDA vidim da i pored tog njihovog uputsva ima brdo pitanja, na koje onda ovi iz droidmota odgovaraju .....
Ma nemogu da se smaram večeras sa time... možda ovih dana kada dobijem inspiraciju, ili vi nešto novo predložite da probam.
Hvala svima na savetima i izvinjavam se ako smaram, baš sam nubara :d
I smara me što je browser zapamtio moju kreditnu karticu nakon jučerašnje kupovine(ne znam da li je browser ili Gplay, još se nisam sa im drndau), odnosno ne traži mi više da unesem podatke sa kartice.
Da li je i kod vas tako, odnosno ne kucate ništa od podataka sa kartice prilikom neke naredne kupovine?
Neki predlog kako da se postavim u okviru novonastale situacije :smash: