Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Dajte neko resenje kako da najlakse sredim kontakte, da zapamti linkovane profile sa fb zbog slika npr kad me neko pozove da ta slika ostane u normalnoj rezoluciji a ne degradiranoj, ima neki fix za to i pre sam na droidu ima taj problen dok je bio 4.0.4 i 2.3

Koji fajl u root folderu pokazuje zapamćene šifre za Wi-Fi?

Imas OrionTV app, jos uvek traje demo period, mozes da gledas brdo kanala za dzabe, a kvalitet je odlican!

Imas OrionTV app, jos uvek traje demo period, mozes da gledas brdo kanala za dzabe, a kvalitet je odlican!
Neće im raditi posao.
Treba im baš iz browsera, pitao sam u ovoj temi zato što je već bio spominjan taj net provajder...
Znam za navidiku i slične lokacije, bokijeve vlc liste, treba mi baš taj što tražim.

Posedujem uredno kupljen Titanium Backup v 7.3.0 i kad idem na restore neke aplikacije uvek moram da kliknem install. Šta moze da bude problem?

b63c3c5b25f941546501e8816113703a.jpg

91ddf15fbc4bf79f465dd05adaad0d05.jpg

To i mene interesuje, isto mi se dešava sa uredno nekupljenim TB.

Ispravka: desava se samo sa nekim aplikacijama. Npr Subway Surf je odradio restore normalno.

Da li neko zna live wallpaper weather ali da bude kvalitet npr kao Yahoo Weather? Probao sam live weather wallpaper ali to nije to.

Ne znam da li ima gore stvari po bateriju od tih stvari.

Ali mora malo da se okiti... Ionako kod nexusa baterija traje 5 minuta, kao da imam fiksni

Poslednja izmena:
Zato Disable Service pod obavezno.

Sada bi provajderi mogli da ponude nekakve pakete u kojima se ne skidaju mb ako se gleda serija preko netflix-a ? :)

Ili pakete u kojima se dobija god dana servisa itd itd :)

U celoj ovoj prici trebaju nam "samo" evropske plate

Kako da ne, mts ponudi dodatnih giga svima dzaba, mreza u NS-u umre...

Pa bez tih ponuda ne znam ko ce ovde da to konstantno koristi. Registrovacu se kasnije, mrzi me sad, zanima me kakva ce situacija sa prevodima da bude.

Pa realno nije mnogo, 7.99eur najjeftinija varijanta, a 11.99eur najskuplja, koja ukljucuje ultra hd filmove i serije, i gledanje na 4 uredjaja istovremeno.....

P.S. Ko pocne da koristi onaj prvi mesec besplatno, neka iznese utiske, eventualno neki screenshot sa ponudom filmova i serija...

Poslednja izmena:
Vrh Dno