Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel mogu da se kontrolišu "noviji" CRT Samsung televizori preko Samsung Note 2 telefona?
Ako mogu koju aplikaciju preporučuje?

P.S. "Noviji" u smislu da su kupljeni u poslednjem talasu pred najezdu "tankih" televizora.

Trebalo bi da mozes da kontrolises sve sto koristi daljinski upravljac.
Bar je tako kod mene na G2, ako nemas taj model dostupan na listi, imas opciju da telefon naucis sve rucno.

Sta da ga nauci kad note 2 nema ir?
Moze da kontrolise jedino neki smart tv uz pomoc aplikacije koja se preko wi fi poveze s tv-om.
Ima i nekih ir adaptera koji se bodu u 3,5 mm prikljucak ali nisam siguran kako to radi.

Ja sam sve photo editore obrisao i ostavio samo snapseed, mada ni njega ne koristim...

Da li moze preporuka za neki material digitalni clock widget, da bude lagan i jednostavan?

Ja imam snapseed otkad se pojavio, nego ovaj sam počeo ima nekoliko meseci da koristim, a facetune sam kupio kad je bio na popustu.

Radio je Polar sad još i promenim telefon, rekoh ajde još bolje će da radi kad onoj cvrc... [emoji36]

Snapseed vs PSE sta kazete da brisem i ja Photo Shop Express?

A moze neki program koji zvace raw fotke tipa dng, ono basic stvari konverovanje u jpeg sa skalom kvaliteta?

Za foto obradu:
Snapseed
Aviary
PicsArt
Pixlr
Perfectly Clear

A za video.. jos nisam video dobru aplikaciju. Vegas na kompu je neuporedivo bolja opcija od svih iz marketa.

Poslednja izmena:
Zna li neko dobru aplikaciju za on screen tastere, nešto kao što imaju nexus telefoni? Drug bi hteo da osposobi stari LG L7 II, radi mu samo home taster...

Hvala, probao sam već sa ovom aplikacijom ali nije to to, nudi više opcija, meni treba baš minimalistički - tri tastera na dnu ekrana kao na telefonima koji nemaju fizičke tastere

ako imaš root probaj da dodaš u build.prop

qemu.hw.mainkeys=0

Kako 0, valjda 1?

Vidi i na marketu sta je dobro ocenjeno pod "soft keys" - npr. ova .

Да ли су ове теме за Zooper widget ca Play Store-a компатибилне само са про верзијом или могу и уз бесплатну?

Tuga, ima samo jedan widget... Sreca imam predhodnu verziju :)

el se meni cini,da ima tako nesto i u GravityBox da se aktivira,pa se posle restarta fona pojavi...

Vrh Dno