Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

T Bear vs Hola moze kratko prednosti i mane? Vidim bear trazi neki account??

Tunnel je ok. Ja sam imao premijum kod njih. Holu izbegavati. Imate po netu zašto, da se ne ponavljamo na svakih par meseci.

Koristi neko floatify? Na akciji sad za 1$. Zanima me kako se rešiti duplih notifikacija na lock screen - u? Xperia z2 lollipop

Drugari prvo da vam svima pozelim srecnu i uspesnu novu godinu.

Sinoc na proslavi sam imao mali peh, i slomio ekran, slika se sada vidi normalno ali nije vise osetljiv na dodir. Da li postoji neka mogucnost da putem kompa upravljam telefonom?

Runtastic pro je besplatna, appoftheday. Skinite besplatnu verziju, onda settings/more pa runtastic i tu gde pise enter promo code unesite "appoftheday".

Da li si uneo kod? Kod mene se odmah aktiviralo, nisam morao ni restart, znaci otkljuca sve funkcije gde pise go pro...

Nisam obraćao pažnju kako izgleda app pre unošenja koda. Ali i dalje na playstore imam onu pro verziju za kupovinu...
uploadfromtaptalk1451691795897.pnguploadfromtaptalk1451691805857.png

Претпостављам када се оваква варијанта про апликације деинсталира са телефона губиш про за следећи пут или нови уређај?

Jel se zna da li će Unified Remote biti na popustu u neko dogledno vreme?

Treba mi nesto za upravljanje kompjuterom dok gledam film (zvuk motanje nazad, podešavanje titla...). Mislim da je ova aplikacija bila besplatna u jednom trenutku i to puna verzija i ja je tada instalirao, ali nisam isprobao, ali sada mi je nema u aplikacijama pa možda grešim.

Pa instaliraj je ponovo, vezana ti je za nalog. Kako mislis da neko moze znati kad ce nesto biti na popustu?

Ne gubi se Pro, treba da se ulogujete sa nalogom. Izbrisao sam jer sam mislio da nije Pro, ali sam se zezno, nije Preminum, ali Pro jeste. Instaliram ponovo, ulogujem, nema reklama. Hvala @alphablue597.

Pa instaliraj je ponovo, vezana ti je za nalog. Kako mislis da neko moze znati kad ce nesto biti na popustu?

Ne može, traži da se plati.
Mislio sam jel povremeno na popustu ili kao Nova Launcher, gotovo nikad.

Jel moze nekako da se vidi kada je poslednji put bila na popustu?

Poslednja izmena:
Htedoh da preporucim Amazon, jer su tamo dosta cesci popusti, ali tamo nema aplikacije u listi, verovatno se kupuje upgrade iz free aplikacije.

Ja sam je uzeo prošle godine. Bila je mislim 0.10$

Tapatalk mi na pojedinim forumima ne pokazuje vreme i datum postova nego stalno pise 01.01.1970. Isto je i kada se ulogujem i kada udjem kao gost. Milion azuriranja aplikacije i nikad se ne resi problem (evo u poslednjem update-u pise da je resen taj problem, ali izgleda da nije). Da li postoji neko podesavanje koje ja ne vidim da se to regulise?

Meni je sve ok na poslednjoj verziji a i inace. Pitaj u tt temi. (Mada nisam video da je neko imao slican problem)
To ti se ne desava za ovaj forum?
Posto kazes da je na pojedinim forumima, da nije do foruma onda?

Ne, na ovom je ok. Ima par foruma na kojima sam tako vidjao, jedan citam svakodnevno i stvarno mi smeta. Hvala, videcu na tt temi onda.

Ako moze preporuka neke aplikacije, sređivanje video snimaka sa telefona i gopro kamere

Vrh Dno