Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Počeli i ovde da guraju reklame

Prilozi

• uploadfromtaptalk1447168784070.jpg
    uploadfromtaptalk1447168784070.jpg
    142.9 KB · Pregleda: 250
Kod mene jos nema.. Djubrad,nije im dosta love koju mlate

Osecam za 2m ima da izbace google store red,plati da nemas reklama..

Poslednja izmena:
I na youtube aplikaciji se sad pojavljuju reklame pre snimka koje ne mogu da se preskoce. Stvarno jadno sta rade...

Šta je tu jadno?
Hoće da izguraju YouTube Red.
Ceo net ide ka tome. Kvalitetan sadržaj će biti iza paywalla. Jedino ako taj servis može da se pretvori u nešto poput društvene mreže, pa će korisnici plaćati vremenom (gledanje reklama) i meta podacima.

Poslednja izmena:
@Vojkan
Na Play prodavnici meni jos odavno pokazuje reklame... :)

Ako moze preporuka za neki icon pack, imam trenutno Rewun, mada mi nije to to.....inace gledam da bude "Material look", ali da ne budu ikonice bas stock....

Poslednja izmena:
Jel ima jos neko problem sa Viber-om i primanjem i slanjem slika preko mobilnog interneta? (chekirana je opcija da koristi mobile data)

Gde se nalaze instalirani .apk fajlovi?
I da li bih mogao da potpišem već instaliranu aplikaciju (kako bih mogao da instaliram drugu verziju iste i u isto vreme probam obe)?
Radi se o TapaTalk aplikaciji.

I da li bih mogao da potpišem već instaliranu aplikaciju (kako bih mogao da instaliram drugu verziju iste i u isto vreme probam obe)?
Radi se o TapaTalk aplikaciji.
Odgovoreno ti je već u Tapatalk temi...
Potpiši sa zipsignerom jednu od verzija i isprobaj.
Trebalo bi da funkcioniše, a ako ne bude funkcionisalo neće ti telefon eksplodirati :) već će samo odbiti instalaciju ili prikazati grešku prilikom instalacije apk.

Na linku ispod imaš drugi (komplikovaniji) način, možeš i njega isprobati.
http://swapmyapp.com/how-to/run-multiple-instances-of-one-app/

Hej hello :) jel to ne moze iz dropboxa fajl da se sacuva direktno na sd karticu, ili sam definitivno za dioptriju? :-D bas me smara da ga prvo cuvam na internu memoriju, pa da ga prebacujem na externu.

Odgovoreno ti je već u Tapatalk temi...
Potpiši sa zipsignerom jednu od verzija i isprobaj.
Trebalo bi da funkcioniše, a ako ne bude funkcionisalo neće ti telefon eksplodirati :) već će samo odbiti instalaciju ili prikazati grešku prilikom instalacije apk.

Na linku ispod imaš drugi (komplikovaniji) način, možeš i njega isprobati.
http://swapmyapp.com/how-to/run-multiple-instances-of-one-app/

Probao sam pre instalacije BusPlus da potpišem novu i nije uspelo, on je instalirao je preko stare. Sada hoću već instalirani TT da potpišem i da instaliram novi. Zato pitam:
1. Da li to tako može?
2. Gde se nalazi već instalirani TT?

Jel to uz YouTube Red ide?
Kul je što to konačno to postoji zvanično, mada ja bih uvek pre slušao Google Play Music ili Spotify (pa i Deezer) jer je kvalitet zvuka dosta bolji.
Doduše, možda je to individualno.

Баш ми се свиђа нови SwiftKey. Ем што је лепши settings ем што мнооогоо брже отвара смајлије..
И сама тастатура је чини ми се бржа..

Nazad
Vrh Dno