Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

c789bb29ae4aac3087a594800e963d1f.jpg

Ovo je lopovluk, to godisnje izadje 12dolara, za te pare kupim na Aliu nesto korisno :-D

Koji je trenutno najbolji app za blokiranje reklama u aplikacijama ? Predpostavljam da svi oni funkcionisu editovanjem hosts fajla ?

A nit jede ram niti prozdire bateriju, znaci super stvar.

@dejan87dex

Jel si možda kupio WP verziju aplikacije? Na TT mislim. Ako jesi isto se kvalifikuješ za Vip status iako ne piše. Ja sam ih kontaktirao jer nisam kupio Android verziju ali jesam za WP i priznali su sve i aktivirali mi Vip status.

Pa kako da proverim jesam li? Vec neko vreme ne koristim 920, moram touch da menjam, gde da prverim kupljene app?? U store-u na w10?

Da, da, super je orion, koristim ga i ja.
Samo je pitanje dokle ce biti demo period. :)
Samo me nervira sto nav bar ne nestaje kad pustim nesto. Rekli su mi na PS-u da ce to srediti u sledecem apdejtu, al' nema apdejta vec duze vreme..

Kako može da se podesi Google voice typing na srpskom?

Note 3 je telefon, sistem je na engleskom a Google voice typing na engleskom i srpskom. Prepoznaje srpski u Chrome-u, ali ako je neka druga aplikacija (stock sms i slično...) on prepoznaje samo engleski. Menjanje tastature na srpski nema nikakvog efekta. Jedino kada se promeni sistemski jezik na srpski tek onda prepoznaje i srpski jezik.

Da li postoji neka mogućnost da se zadrži sistemski jezik engleski a da Google voice typing prepoznaje srpski u svuda a ne samo u Chrome-u?

Zahvaljujem :)

P.S. Kako si uspeo da staviš dva jezika? Pitam za mene, ono je bil ona druga, pa se i ja sada zainteresovao :)
I jel sve to radi sa SwiftKey tastaturom?

Edit: Snašao se :)
Treba u Google account da se podese jezici koje razumeš prvo pa tek onda gore pomenuto.

Poslednja izmena:
20151101_142744.jpg

pozdrav,
sa momkom sa foruma sam odradio kompenzaciju i uzeo grand prime
telefon je radio ok ali kada sam dosao kuci i resetovao sam ga pojavio se problem
da li mi neko moze pomoci jer pretpostavljam da je neki softverski problem ?

Pokloni ga meni, namesticu ga odma' :D

Prvo probaj ona dva wipe data i wipe cache, pa reboot, pa javi jel isto i dalje....

Poslednja izmena:
Da ga obrišeš ne možeš bez root. Pogledaj da li imaš Disable u podešavanjima aplikacije.

odradio sam kako si rekao ...
samo sto krene da pokazuje onaj samsung meni pocetni kad je telefon resetovan onda stane i sve jovo nanovo
ponovo ista slika na ekranu
softverski problem je 100% jer je telefon nov

jel se prijavljuje neko da mi to odradi ? =)) (uz nadoknadu)
nemam kompjuter da bih odradio bilo sta od navedenog narednih mjesec dana

Jel možete preko Tapatalk-a da se logyjete na xda? Meni neće nikako a preko browser-a hoće.

Ne radi trenutno. Međutim kako kažu na TT forumu, XDA aplikacija radi.

Pazi stvarno, nece :D
uploadfromtaptalk1447110252309.png

Drugari jel ima neka aplikacija koja racuna najbrzu gsp rutu do nekog odredista, po mogucstvu bez GPS-a i data usage?

Vrh Dno