Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima li neka aplikacija za alarm koja moze da grupise/sortira alarme po nprm danima? Ili jednostavno da se napravi grupa alarma. Posto ovaj stock sat nema nesto takvo, a sada mi treba jer imam vise alarma za jedan dan, pa su za svaki dan u razlicito vreme, tako da imam gomilu alarma i nepregledno mi je,. Pogotovo sto ovaj sat sortira po vremenu i onda se izgubim dok nadjem koji alarm mi treba.
Hvala unapred! :)

alarmdroid?

Haha, nije moj, vec naizgled jedina sveobuhvatna aplikacija za ovo sto je trazio. Corsa B ima tako male tockove, ocito se (barem) za gume ne moze smatrati pouzdanom.

Fina je app skroz, relativno funkcionalna. Lakse svakako nego jurnjava preko browsera po raznim sajtovima. Hvala :)

potrebna sms app koja salje poruku u zadato vreme ali da ima i sekunde kao opciju,i da moze istu poruku poslati ponovo npr u intervalu od 5 sekundi?

Zašto Chomp ima neke reklame odjednom? Dajte neku krstenu app za sms.

Probaj neku stariju verziju Chomp-a ili nadji apk od donate verzije.

Zašto bi pobogu koristio pirate? Makar SMS aplikacija ima kao pleve. Recimo yatta ili qksms

Sledeci nivo: koriscenje piratske verzije password menadzera.

Najbolja varijanta je da se kupi apk kada se vec toliko koristi. [emoji15] Te apk kostaju kao pola limunade u bg kaficu.. Smesno

Ja sam razmisljao Chomp da kupim ali ima nesto na godisnjem nivou da se placa, to mi se uopste ne svidja. Ovako bih im dao neki "dinar".

Mozda ako se nateram na promenu, jednostavno sam navikao na Chomp.

YAATA trenutno radi i bolje od Textre, pa nema nekog razloga za kupovinu.
Ono što YAATA ima ugrađeno je da u SMS poruci automatski mijenja broj telefona za ime korisnika iz imenika.

Da li ChompSMS ima podesavanje da bude default aplikacija za sms?

Zašto ne bi imala?
Bilo koja sms aplikacija može da se podesi da bude default.

Da li postoji i ako da, koja je najbolja app za pdf? Ali ne reader, nego za obradu...da mogu da ubacujem text i slike(po mogucstvu vise slika odjednom).

Zašto ne bi imala?
Bilo koja sms aplikacija može da se podesi da bude default.

Pokusavam vec 10min da nadjem tu opciju u podesavanjima i nikako da nadjem... Ajde leba ti reci mi gde se nalazi da je namestim da bude default :)

Ne znam koji imaš telefon, ali generalno bi trebalo da imas u podešavanjima (telefona, ne aplikacije) negde opciju tipa 'default message app'.

Edit:

Sad sam skinuo sa store-a da probam. Prvi put kad je pokrenes, imaš gore opciju make default app.

Poslednja izmena:
Imam alcatel 6040x i tu opciju jos nigde nisam video...

Gde se nalazi ta opcija na tvom telefonu?

Kod mene je u settings, sekcija device. Probaj da reinstaliras chomp. Ako ti prilikom prvog pokretanja sam ne ponudi opciju 'make default app' Na vrhu ekrana, onda nemam pojma :)

Eventualno probaj u settings - > apps - > pa aplikacija koju trenutno koristis za sms, i klikni 'clear defaults'. Probaj posle toga ponovo da pokrenes chomp.

Poslednja izmena:
Alcatel Idol X OT-6040x ima Android 4.2. Kod te verzije još uvek nije moglo podesiti da custom messaging aplikacija bude u potpunosti default, već se ugase notifikacije u fabričkoj SMS aplikaciji, a uključe u željenoj messaging aplikaciji.

Meni je chomp extra app za sms. Sta god sam probao, vratim se na chomp. Jedino jos u yaatu nisam probao.

Ја текстру користим већ годину ипо дана без престанка као и SwiftKey. Без те две апп не могу апсолутно.

Ja za SMS koristim TextSecure Private Messenger, jer ne mogu vise nikako da blokiram reklame u Textri.

Vrh Dno