Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

To imaju uglavnom kineski romovi i telefoni. Miui,flyme ,onaj huawei rom.

Kod ovih " zapadnih " mozda samsung ima tu opciju i to je to..

Zasto mi se u play store kada kliknem add payments, ne pojavljuje nista? Bosna je u pitanju. U supportu pise da je sve normalno za kupovinu iz bosne.

Edit: uspeo preko racunara

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako da gledam livestrim preko telefona? Trazi mi flashplayer. Hocu da gledam tekmu na rts-u.

Bet365 scores u 3.2.1 verziji pre desetak dana ubacio opciju live sports tracker za sve sportove i to je stvarno revolucija, prva takva opcija u bilo kojoj aplikaciji ovog tipa za telefon. Ta prva verzija je imala dosta bugova oko ove opcije ali evo juče sam apdejtovao na 3.2.2 i radi bez greške.

Animacije su u aplikaciji mnogo lepše urađene, pregled dodatnih opcija takođe bolji nego na sajtu.
U skorije vreme nešto slično neće ubaciti ni rezultati.com ni sofascore ni livescore (odgovorili mi svi na mail da nemaju tehničke mogućnosti da ovakvu opciju ubace u aplikaciju)

Od mene svaka preporuka ko god koristi aplikacije ovog tipa da pređe na bet365 scores.
-------------
Druga stvar, TvProfil aplikacija ubacila u test verziji sport deo gde prikazuje samo uživo prenose iz odabranih kanala. Tek za mesec dana će ova verzija biti na playstoru pa ako je neko nestrpljiv mogu da uploadujem i postavim link.

Pozdrav

Goal livescore ima ovu opciju bar godinu dana unazad. Nebitno, lepo je uradjena i ovde.

Moze kao sto kaze @smiljo, "TvSvuda" od radijus vektora, ili ako koristis MTS, moze i preko njihove aplikacije da se prati besplatno TV, tj. oni osnovni domaci kanali.

Goal livescore ima ovu opciju bar godinu dana unazad. Nebitno, lepo je uradjena i ovde.
I Sofascore, takođe. Nego, otkad uradih update Viber-a na zadnju verziju, ne može da se pokrene. Samo izbaci Viber has stopped. Probah da obrišem keš i data, instalirah ponovo staru verziju, ali džaba. Zna li ko šta mi je činjeti?

Zar nema aosp browser isto Google sync?

Koristio dva dana adblock pro i stvarno je los, steta na kompu lepo radi. Ad away sada furam i super je resenje, Nochromo je browser Chrome sa integrisanim ad blockerom? Ja bi ostavio ad away sta vi kazete?

Definitivno adaway jer ti sklanja reklame iz svih aplikacija. Jedino sto sam primetio je da, ako skines host fajlove dok si na wifi, adaway ce raditi samo na wifi, dok na mobilnom netu se pojavljuju reklame. Pa verovatno treba skinuti i tada host fajlove. Barem je meni tako bilo. U svakom slucaju, definitivno zadrzi.

Definitivno adaway jer ti sklanja reklame iz svih aplikacija. Jedino sto sam primetio je da, ako skines host fajlove dok si na wifi, adaway ce raditi samo na wifi, dok na mobilnom netu se pojavljuju reklame. Pa verovatno treba skinuti i tada host fajlove. Barem je meni tako bilo. U svakom slucaju, definitivno zadrzi.
Na mobilnom netu ti se pojavljuju reklame zbog toga što imaš ukucan proxy i port. Obrisi te stavke iz APN-a.

@Tetsuo: Nije bio safe mode, Huawei U9508 nema tu opciju. Baš rebus...

Nego, koliko mi se čini bila je neka adaway aplikacija koja radi bez roota?

Ljudi zasto Google cameru ne mogu da nateram da snima slike i video na micro sd? Mozda neki bug do aplikacije posto nexusi nemaju micro sd?

Da, samo za fudbal. S tim što njima nije podešeno za aplikaciju nego html koriste.
I Sofascore, takođe. Nego, otkad uradih update Viber-a na zadnju verziju, ne može da se pokrene. Samo izbaci Viber has stopped. Probah da obrišem keš i data, instalirah ponovo staru verziju, ali džaba. Zna li ko šta mi je činjeti?
U sofascore kod mene nema. Koju verziju imaš?

Poslednja izmena:
Ako mislimo na uživo rezultate za ostale sportove, makar pola godine ima to.

Očigledno nisi razumeo o čemu sam pisao. '' live sports tracker'' opcija je da animacijski prikazuje trenutno dešavanje na terenu. Tu opciju nema sofascore i neće je ni imati u narednom periodu, tako mi odgovorili na mail.

Pored sopcasta recimo?

Није то лоша ствар кад не можеш да нађеш лајв стрим.

Koristim SofaScore ali nije losa pomenuta 365Scores, svidja mi se sto mozes razne vesti i informacije da citas u samoj aplikaciji, ekstra stvar. ;)

Ekstra stvar, pogotovu za one koji su često na putu a prate razne sportove. A tek za kladioničare...
Ima tih dodatnih opcija mnogo, vesti po jezicima, po timovima, ligama, stadion navijanje, prognoze...

Ekstra stvar, pogotovu za one koji su često na putu a prate razne sportove. A tek za kladioničare...
Ima tih dodatnih opcija mnogo, vesti po jezicima, po timovima, ligama, stadion navijanje, prognoze...
365scores je prenatrpana aplikacija. Ne prati nize lige, nista sto bi je istaklo u odnosu na druge. Elitne lige mozes pratiti bukvalno bilo gde.To sto oni imaju svaka druga aplikacija ima. Livescore, Flashscore i Betscore su mnogo brze i jednostacnije za koriscenje. Za one koji se klade neprikosnova kladinica Bet365

Ti na to gledaš kao na pretrpanu, ja kao nešto gde mi je sve dostupno na jednom mestu. Jednostavna za korišćenje ne može biti čim ima ovoliko opcija. Meni je brza, upoređivao sam sa livescore, milisekunde odlučuju gde pre stiže informacija. Ovo za lige niže ne razumem koliko niže lige, sigurno nema šeste lihtenštajnske lige, npr prošle subote oko 10,11 prepodne livescore je imao 43 meča u ponudiu, bet 365 41 meč. Jeste manje dva meča ali nije to velika razlika.

Meni je i sofa prenatrpana, koristim flash. Bitno mi je obaveštenje sat pre početka utakmice i to je sve od dodatnih opcija.

I ja flash. Cekao sam tu aplikaciju mesecima dok nije izasla i od tada je ne menjam. Probao sam sve ostale i ova mi je i dalje najbolja. Prosta i jednostavna, sve lige i utakmice, sastavi, statistika, obavestenja i sta ces vise od toga...

Ja koristim forzu. Samo je za fudbal. Realno, samo mi to i treba i nema milion liga. :)
Radi odlično.

Vrh Dno