Custom ROM-ovi to imaju kod Nexusa. A imaš i aplikacije na Play Store koje to rade.Kakvo je stanje povodom blokiranja poruka i poziva na Androidu, ima li to neki nexus? ili je to ostavljeno kao resenje na Marketu ?
Slazem se, send anywhere bez konkurencije. Najbrza, najjednostavnija app za big file.Ja koristim Send anywhere, zadovoljan sam.
Bet365 scores u 3.2.1 verziji pre desetak dana ubacio opciju live sports tracker za sve sportove i to je stvarno revolucija, prva takva opcija u bilo kojoj aplikaciji ovog tipa za telefon. Ta prva verzija je imala dosta bugova oko ove opcije ali evo juče sam apdejtovao na 3.2.2 i radi bez greške.
Animacije su u aplikaciji mnogo lepše urađene, pregled dodatnih opcija takođe bolji nego na sajtu.
U skorije vreme nešto slično neće ubaciti ni rezultati.com ni sofascore ni livescore (odgovorili mi svi na mail da nemaju tehničke mogućnosti da ovakvu opciju ubace u aplikaciju)
Od mene svaka preporuka ko god koristi aplikacije ovog tipa da pređe na bet365 scores.
-------------
Druga stvar, TvProfil aplikacija ubacila u test verziji sport deo gde prikazuje samo uživo prenose iz odabranih kanala. Tek za mesec dana će ova verzija biti na playstoru pa ako je neko nestrpljiv mogu da uploadujem i postavim link.
Pozdrav
I Sofascore, takođe. Nego, otkad uradih update Viber-a na zadnju verziju, ne može da se pokrene. Samo izbaci Viber has stopped. Probah da obrišem keš i data, instalirah ponovo staru verziju, ali džaba. Zna li ko šta mi je činjeti?Goal livescore ima ovu opciju bar godinu dana unazad. Nebitno, lepo je uradjena i ovde.
Na mobilnom netu ti se pojavljuju reklame zbog toga što imaš ukucan proxy i port. Obrisi te stavke iz APN-a.Definitivno adaway jer ti sklanja reklame iz svih aplikacija. Jedino sto sam primetio je da, ako skines host fajlove dok si na wifi, adaway ce raditi samo na wifi, dok na mobilnom netu se pojavljuju reklame. Pa verovatno treba skinuti i tada host fajlove. Barem je meni tako bilo. U svakom slucaju, definitivno zadrzi.
Da, samo za fudbal. S tim što njima nije podešeno za aplikaciju nego html koriste.Goal livescore ima ovu opciju bar godinu dana unazad. Nebitno, lepo je uradjena i ovde.
U sofascore kod mene nema. Koju verziju imaš?I Sofascore, takođe. Nego, otkad uradih update Viber-a na zadnju verziju, ne može da se pokrene. Samo izbaci Viber has stopped. Probah da obrišem keš i data, instalirah ponovo staru verziju, ali džaba. Zna li ko šta mi je činjeti?
365scores je prenatrpana aplikacija. Ne prati nize lige, nista sto bi je istaklo u odnosu na druge. Elitne lige mozes pratiti bukvalno bilo gde.To sto oni imaju svaka druga aplikacija ima. Livescore, Flashscore i Betscore su mnogo brze i jednostacnije za koriscenje. Za one koji se klade neprikosnova kladinica Bet365Ekstra stvar, pogotovu za one koji su često na putu a prate razne sportove. A tek za kladioničare...
Ima tih dodatnih opcija mnogo, vesti po jezicima, po timovima, ligama, stadion navijanje, prognoze...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari