Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Eeee, šta bi vi da ja nisam otišao u Grčku? [emoji14] Krivo mi je što ja nisam povezao karticu sa Google nalogom :(

Nema na čemu ljudi... Kopam ceo dan da nađem foru od kada je @pavlony objavio... Hvala i tebi druže na informaciji... :)

Meni je GP na USA. Da li bih ovako rizikovao prebacivanjem na Grcku pa posle vracanjem?

Jel moze neko da mi napise kako da stavim neku App u exclude listu za backup u Titanium Backup-u? Nikako da skontam...

za par dana idem u Bech (Vienna :D ) na 5 dana... Idem avionom. Koje bi aplikacije bile na must have listi za takvu jednu turu?

Ljudi ovo nesto nije u redu, Gmail ne podrzava push, zasto setovani hotmail nalog moze samo na sat ili dva da sinhronizuje, cak i ova TB push poruka je kasnila par minuta, a net je bio dostupan.

8ae28ba073bcf6720ee7ebadabf8bf87.jpg

Ljudi ovo nesto nije u redu, Gmail ne podrzava push, zasto setovani hotmail nalog moze samo na sat ili dva da sinhronizuje, cak i ova TB push poruka je kasnila par minuta, a net je bio dostupan.

8ae28ba073bcf6720ee7ebadabf8bf87.jpg
Ugasi staminu, ili stavi te dve aplikacijeda mogu da koriste net kad je stamina uključena.

Što ne skineš outlook aplikaciju, bivša acompli aplikacija i dosta dobro radi, ja nju koristim za sve naloge

Ma stavio sam gmail u listu ali sam gmail nema podrsku za push email, kao npr WP, na WP na 920 stock email app dozvoljava push i za gmail...
Moracu da furam ipak dve email app, a ne volim to.

Kako ne radi push? Meni godinama mejlovi stižu instant.Pogledaj u sync settings da nisi stavio nešto drugačije?

Pa mozda ima nesto sto ja jos nisam ukapirao al zar nije logicnobda bude prikazano ovde kao push ali nema...

1f2c800b5c52d5918809ad7620eccfb5.jpg

15min nije instant...

Za outlook ima push

e292b3fce10fd54266e2fa3f4e42fcf0.jpg

e3f6e62b65f5e34624e27afd14cee621.jpg

Nesto nisi dobro podesio

Poslednja izmena:
Gde to gledaš? Ja pod podešavanja u gmail imam ovo.
uploadfromtaptalk1440494165134.png

Pa outlook je i daleko ispred gmaila... Sta im je bio problem da naprave podrsku za push... Svidja mi se ui Gmaila a volim da imam sve na jednom mestu al eto nije to WP. Furaj za sve posebnu app -_-
Cu da obrisem gmail ima da na outlook sve furam ;-) kad google ima bangave developere.

Poslednja izmena:
Moras da dodas outlook nalog, to je bilo u procesu dodavanja, posto ga ne koristim, samo da mu pokazem da ima

Aha, to da, sećam se da je bilo i kod mene pri dodavanju naloga da izaberem push, kasnije ne može.

Moras da dodas outlook nalog, to je bilo u procesu dodavanja, posto ga ne koristim, samo da mu pokazem da ima
Hvala znaci u Accountu moram da dodam hotmail, bzv to a zar nece tako da mi onda setuje email na sonijevu app za email?

a mejl na gmail account ti stiže instant? problem je samo sa hotmail?

stavi gmail u priority
Settings > sound & notification > when device is locked > show all notification content > app notifications > Gmail > priority i RESTARTUJ telefon obavezno.

trebalo bi da proradi.

Vrh Dno