^
1.Ne
2.Ne
![]()
Ual je opasan Google, zato ja turan krekovane app, sta da bacam dolareI ruzikujete da vam Google blokira nalog zbog par dolara.
^
1.Ne
2.Ne
![]()
Jedino da instaliras neki custom locker sa podrskom za automatsko menjanje pozadine, mislim da na stock locker-u nije moguce...E do đavola.
Nego, jel postoji neka aplikacija koja će na određeno vreme sama menjati lock screen sliku?
Po mogućstvu iz zadatog foldera.
Dobro je pa ideš avionom. Da ideš busom, ne bi mogao da kupuješ.za par dana idem u Bech (Vienna) na 5 dana... Idem avionom. Koje bi aplikacije bile na must have listi za takvu jednu turu?
Ugasi staminu, ili stavi te dve aplikacijeda mogu da koriste net kad je stamina uključena.Ljudi ovo nesto nije u redu, Gmail ne podrzava push, zasto setovani hotmail nalog moze samo na sat ili dva da sinhronizuje, cak i ova TB push poruka je kasnila par minuta, a net je bio dostupan.
![]()
Hvala znaci u Accountu moram da dodam hotmail, bzv to a zar nece tako da mi onda setuje email na sonijevu app za email?Moras da dodas outlook nalog, to je bilo u procesu dodavanja, posto ga ne koristim, samo da mu pokazem da ima
Ljudi ovo nesto nije u redu, Gmail ne podrzava push, zasto setovani hotmail nalog moze samo na sat ili dva da sinhronizuje, cak i ova TB push poruka je kasnila par minuta, a net je bio dostupan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari