Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel možeš da instaliraš phonograph? Meni nije dostupan.

Da li postoji način da otkrijem koja aplikacija baca toast notifikacije?
Da, mogu. Možda nije "region free". Možda ima na xda forumu apk.

I kod mene je 4.99$ ili ti 5.25 eura. Ne kontam...

Da li neko zna kako se u ExDialeru menja redosled prikaza poziva u calls log listi. Odjednom se promenilo, mislim da je posle update-a i sada na vrhu se nalaze najstariji pozivi a kada motam dole dolaze noviji, dakle kako da namestim da mi na pocetu, tj vrhu budu najnoviji pozivi? :)

9e63d7aab78c34a4e69615ce57c01106.jpg

Isto...

Ma opusteno, nego sigurno ima neka fora da se lazira lokacija. Znam pre si mogao da menjas region, na WP to je mnogo jednotavnije, za cas si US ili neki drugi region :-D

Mozda treba root za to?! :p

Nema Grčke na tunnelbear, probao u Americi i Italiji ali isto je 4.99$...

Da li poziv u mesengeru funkcionise na Lumiama? Ili mozda 630 nema tu opciju zbog toga sto nema prednju kameru?

App za wp messenger nema tu opciju, funkciju dok sam aktivno koristio wp pisao sam im na feedbacku i pre jedno par dana a posle 3 meseca odgovorili u fazonu razmotrice.
Slepci, ebiga od toga boluje WP od manjka app i osakacenih app.

Poslednja izmena:
Dva pitanja:
1. Jel može nekako da se vrati izgubljeni chat u Viberu? Slučajno izbrisao pogrešnu konverzaciju.
2. Jel može nekako da se vidi vreme unošenja kontakta? Povezani su mi sa Gmail-om, pa bi bilo dobro kada bih mogao hronološki da ih rasporedim. Može i preko telefona ako uopšte postoji opcija...

Kako?

Obrisao sam da ne bi neko zbog mene nadrljao...:)

Poslednja izmena:
Ovaj metod stvarno radi, ja sam upravo pazario...

I ja sam uspeo da pazarim :)
Hvala Joco :)

Vrh Dno