Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koristio sam jedno vreme Textru i Yaatu, ali ne znam u cemu je fora sa delivery report. Naime desava se da mi ne dodje delivery report, a poruka je stigla. To me uzasno nervira. Sa stock sms aplikacijom mi se to ne desava. Ni na Samsungu ni na AOSP-u.

Potrebna mi je aplikacija za internet radio kao što je TuneIn npr. ali da može da se podešava transparentnost widgeta. Da li potoji neki takav ?

Neka app sa kojom mogu da podesim neka podešavanja u fonu i da ih zaključam, da ne mogu da se ugase, osim iz te app? Npr. ako podesim da rotacija ekrana bude ugašena, da bez obzira ako neko klikne na rotaciju onda bude ugašena, ili ako nekom uključim gps, da bude uključen gps bez obzira ako klikne na ikonicu gps.

Jel postoji naka app koja bi kod lenovo a536 dozvolila da volume taster služi za okidanje pri slikanju što u podešavanjima trenutno ne postoji?
Tel je ćerkin i dobila je onaj seLJfi stap ali bez te funkcije neće da sljaka i to je sada veliki problem ☺

Instalirao i na prazno okida na volume taster ali kada ga zakačim na stap ne reaguje.
Na mom s5 radi bez problema

Neće Firetube da radi. Poslednja verzija, učitava pesmu do kraja vremena i ne pusti. LG Leon, 5.0. Neki savet, rešenje? Hvala.

Ko čita tarzaniju, Njuz, vukajliju može da skine novu humor srbija aplikacijuu, juče izašla. Razlika u odnosu na staru aplikaciju je u tome što nova čita html sadržaj dok je stara čitala rss pa otud je imala mnogo problema.

Neće (bolje reći nekad neće) da mi se učitaju slike sa instagrama u njuz aplikacijama tipa b92,blic.....Problem je samo na wifi ne na 3g.Probao sam i restart rutera i brisanje keša na tel.Sta bi još mogao da pokusam?

Poslednja izmena:
Neće (bolje reći nekad neće) da mi se učitaju slike sa instagrama u njuz aplikacijama tipa b92,blic.....Problem je samo na wifi ne na 3g.Probao sam i restart rutera i brisanje keša na tel.Sta bi još mogao da pokusam?

I meni se isto desava sa mondo aplikacijom.

Postavih prvo u N5 temi, pa obrisah poruku jer je problem bio resen na vrlo kratko vreme, ali se vratio. Evo o cemu je rec.
Planirao sam da promenim rom i zbog toga sam usao u G Photos da proverim da li su sve slike od kamere bekapovane, pa sam hteo i sve druge slike isto da bekapujem. Usao sam u meni sa svim direktorijumima i video da ona cloud ikonica kod slika od kamere je iskljucena. Kod svih drugih direktorijuma uopste nema te ikonice, a siguran sam da je ranije bilo. Uglavnom, ja stisnem da ukljucim, udjem u podesavanja i mesto za Aktivni nalog je potpuno prazno, koliko god puta da stisnem, nista se ne desava.
http://imgur.com/BRJrf9z
Bez obzira, ukljucim opciju gore, vratim se, ono i dalje stoji da je iskljuceno. Ja opet udjem, vidim da je i opcija takodje iskljucena, nalog i dalje prazan.
Resetovao sam telefon, obrisao data, nista nije pomoglo. Cak sam i iskljucio opciju da bekapuje dok se telefon puni, ali cak i ta opcija se sama ukljuci cim izadjem. Ne znam sta da radim. Vise mi nije bitno da li cu prebaciti slike zbog promene roma, nego mi je bitno da uopste ukljucim opciju. Je l' se desilo nekome ovo?

da li su ti u sync setingsima stiklirani drive i google photos ?

Ubaci drugu aplikaciju, sto bi mozgao oko te? Preporuka za OneDrive.

^^
Lakse mi je da imam jednu aplikaciju za slike koja je pregledna, nego da trpam telefon sa nepotrebnim aplikacijama da bih uradio nesto sto mogu sa jednom.

da li su ti u sync setingsima stiklirani drive i google photos ?
I jedno i drugo je stiklirano.
Ovo je cudno, kada udjem preko aplikacije (podesavanja, rez. kopije; ili stisnem na cloud ikonicu) stoji mi onako kao na slici gore, iskljucena opcija i prazan aktivan nalog. Medjutim, kada udjem u Gugl podesavanja pa u Rezervne kopije G Slika, sve bude normalno, ukljucena opcija i prikazuje moju mejl adresu za aktivan nalog. Stvarno ne razumem u cemu je problem.

Je l su obojili status bar, tj je l Facebook skroz u lp fazonu(material design)? 43.0 verzija nije,ta je poslednja na apkmirror

Jel postoji neka aplikacija ili xposed modul koji će kontrolisati vibraciju za notifikacije (paliti/gasiti)?

Tapatalk 4.5.0 me zeza, vibracija isključena u podešavanjima, ali on opet vibrira kad stigne notifikacija.

P.S. Jel Gravitybox beše ima opciju da se gasi ekran klikom na sredinu notifikacione linije?

Jel postoji neka aplikacija ili xposed modul koji će kontrolisati vibraciju za notifikacije (paliti/gasiti)?

Tapatalk 4.5.0 me zeza, vibracija isključena u podešavanjima, ali on opet vibrira kad stigne notifikacija.

P.S. Jel Gravitybox beše ima opciju da se gasi ekran klikom na sredinu notifikacione linije?

Instaliraj zadnju verziju 5.1.1 - http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/tapatalk/tapatalk-5-1-1-android-apk-download/
Prethodno obriši podatke i keš za trenutno instaliranu verziju...

Double tap, najbolja ti je opcija nova launcher, za double tap pod gestures stavi da pokreće ovu aplikaciju - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock

Poslednja izmena:
Neka app za skidanje muzike? Moze i sa youtuba. Mrzi me da skidam na komp pa da prebacujem na tel.

Instaliraj zadnju verziju 5.1.1 - http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/tapatalk/tapatalk-5-1-1-android-apk-download/
Prethodno obriši podatke i keš za trenutno instaliranu verziju...

Double tap, najbolja ti je opcija nova launcher, za double tap pod gestures stavi da pokreće ovu aplikaciju - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock

Ne bih da mučim muku sa novim Tapatalk-om jer svaki put nešto zeznu. Zato bi mi najviše odgovarala neka aplikacija koja će ugasiti vibraciju za TT notifikacije. Jel postoji tako nešto?

Nova launcher ne bih ubacivao samo zbog gašenja, a pored nje još jednu aplikaciju. Em će i baterija biti slabija (koliko, ne znam), em ne mogu da rasporedim ikonice u drawers (za sve ostalo mi odgovara).
A xposed svakako koristim, i ako Gravitybox ima tu opciju gašenja ekrana na notifikacionoj liniji, onda imam još dosta podešavanja u samo jednoj aplikaciji. Samo da mi neko kaže jel on taj koji to može ili je neki drugi modul bio?

Malo zeznuh danas telefon pa sam ga jedva povratio. Uglavnom, sada izgleda da radi bekap kako treba, valjda ce i tako ostati.

Како да на Flickr-y изаберем које ће фолдере да бекапује са телефона а које не?

Vrh Dno