Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

imam problem sa youtube, ako neko ima ideju...
naime, ne nestaju mi one bele oznake za pause/play, share, timeslider... kada pustim klip, već sve vreme stoje.
skidao, pa ponovo instalisao, probao, starije, novije v. sa apk mirror, dalvik...
ne pomaže :(
uploadfromtaptalk1437321460503.jpg

Ogromne preporuke za Netease Cloud Music! Ne skidam se sa nje! hehehe Odlicna app, kakav bre Sporify, Deezer, ova free alternativa je super, ima ogromnu bazu pesama, mozes da nadjes sve sto hoces, jedina mana je sto je na kineskom, ali se moze naci i na engleskom na xda.

Ogromne preporuke za Netease Cloud Music! Ne skidam se sa nje! hehehe Odlicna app, kakav bre Sporify, Deezer, ova free alternativa je super, ima ogromnu bazu pesama, mozes da nadjes sve sto hoces, jedina mana je sto je na kineskom, ali se moze naci i na engleskom na xda.
Sve zavisi od toga šta slušaš.

Jel mozda ima neko "SMS Notifications" aplikaciju koja za propustene poruke umesto SMS-a u kome daje broj telefona prikazuje ime koje vuce iz imenika?
Ikonica je sa dve strelice gde crvena pokazuje gore a zelena na dole. Imao sam je, ali ne mogu nikako da je nadjem na Google Play.
Imam ja, pusti mi na pp mail da ti posaljem.

https://www.dropbox.com/s/ujxai8mxi...jakovacevic.smsnotifications-5-v1.11.apk?dl=0

Dzabe i apk (barem kod mene je tako), nece da radi ukoliko nemas sacuvan data od ranije dok je radila kako treba (ja sam srecom bekapovao preko Helium-a). Inace odlicna app.

^
nije podržana više i ne radi na lollipopu, nema je na GP.

https://github.com/nemanja-kovacevic/SMS-Notifications

šteta, sjajna aplikacija.
nemam pojma gde možeš da nađeš apk.
Meni (sa bekapom sa Helium-a) sljaka bez greske i na LP.

ali samo u odredjenim zemljama (naravno Srbija nije na spisku).

Poslednja izmena:
Da li je nekako moguće iz paketa ikonica sa GP-a izvući samo pojedinačne ikonice? Ne želim da ih instaliram sve, već bih samo ponekad da promenim ikonice na "desktopu".

Ikonice se nalaze u res folderu, obicno u drawable-nodpi folderu.
To mozes pomocu file managera da nadjes u apk fajlu

ili u novi držiš prst na ikonici koju hoćeš da promeniš, edit, klik na ikonicu, nađeš u icon packu ikonicu koju želiš da staviš i ok

Koja je fora sa Chomp sms - Textra... Pravi ih ista firma... Chomp mi je uvek lagovao i budjavo izgledao... Probacu sad sa material ul, mozda su je opravili

Verovatno sam promašio temu, ali ne znam gde da postavim pitanje jer ne nađoh nigde ništa slično.
Naime, drug ima devojku iz Banja Luke i nešto su se pokačili pa ga je ona izgleda blokirala na androidu da ne može da je zove (posle prvog zvona izbaci kako je linija zauzeta).
E sad šta je čudno. Svaki taj poziv mu se uredno naplati, tj doda iznos na postpejd račun.
Zanima ga šta to može da bude. Da li je stvarno blokiran za pozive, da li se možda vrši preusmerenje na drugi broj ili nešto treće?
Inače, broj koji je zvao je na Mtelu BiH, ako nešto znači.
Zna neko možda šta je u pitanju?

^ Može. Blokirala ga je i postavila da se telefon automatski javi na sekundu, a onda prekine.

Ikonice se nalaze u res folderu, obicno u drawable-nodpi folderu.
To mozes pomocu file managera da nadjes u apk fajlu
Skinuo sam APK direktno na komp i otvorio ga pomoću 7-zipa, ali sam sad skontao da su te ikonice u nekom .IC formatu, a meni trebaju slike (PNG, JPG).

Mislis ICO? Skoro svaki image viewer moze i da konvertuje ICO u JPG (PNG...).

Nesto nisi dobro uradio ides u folder res, i u ovom slucaju u folder drawable nodpi, i tu ti moraju biti ikonice, jos nisam video taj format

d2c7ed084bf3fd209dec9b15d7fc8b2c.jpg

Poslednja izmena:
Ko garantuje da je ova aplikacija bezbedna ? Odavno sam prijavljen u FB beta program i jos nista nije izaslo na temu material dizajna.
Niko ti ne garantuje. Ovo je nešto third party koliko vidim i zato ga ja ne bih pipnuo ni štapom.
Sa druge strane, na ova 2 screen shota nisam video neka bog zna kakva material unapređenja.

@ telep: Da, izgleda da sam tražio te ikonice u pogrešnom folderu :) Sorry i hvala :)

Evo ih:

@ Jericho: ma, ima tu neki folder sa .IC fajlovima (ne .ICO!)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno