Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne, to je preslikan TouchPal, a TouchPal je preslikao LG tastaturu. :)

Samo pogledaj skinove koji se nalaze na play storu a dodatno se instaliraju, sve swift key skinovi... Mada ima par poboljšanja koja su mi ovde bolje odrađena nego u swift key-u.

Swift key se updateovao prekjuče valjda. Bolje je radio posle update-a mada meni npr kad god sam promenio skin radi normalno i vremenom sve sporije i sporije.

Rut sam mislio zbog Unicon aplikacije ;)
A Nova launcher je druga priča - ne žele i ne znaju svi da ga koriste i menjaju podrazumevani ;)

ja koristio unicon xposed modul mjesec dana i smorio se - svaki put kad uradim full restart telefona, on se pogubi, pa nakon restarta moram da udjem u Unicon, primijenim temu, pa restartujem launcher... Digao sam ruke... (One M7 sa ARHD inace)

^ Jel si obrisao cache? Do duše ni ja više ne mogu sa se konektujem na US Play store ili bilo koji drugi od kako sam uvezao karticu. Čak i kad je obrišem i Google wallet-a ista priča.

Ko kaže da ne prolazi?
6bdcadad6b1091e6299833615da0d359.jpg

Kupljene nove ikonice od Vermuntusa, kidaju naravno.

Jos uvek stoje one ikonice plagijatora na PS? Strasno.

bas su dobre. fazon stock lolipop ,a i svaka ima svoj izgled sto je extremno tesko odraditi.

Poslednja izmena:
Kupio i ja sad. Svidža mi se.

Uzeh i ja. Iako ne koristim ove teme i ikonice, kupih da podržim. :D

Me znam da li je do sada bilo ideje ali mogli bi otvoriti novu temu za ove ikone. Nekada se broj postova oko toga razvuče na par strana. A onda bi na toj temi mogli kolegu malo da zatrpavamo i zahtjevima za novim ikonama. Neki bi možda postavili i gotov prijedlog za dopunu paketa ikona, pa bi mu time i malo pomogli. Zaslužio je, a i mi smo :)

I za browser-e :d

[youtube]kW5mbtWqo1k[/youtube]

dobar klip o googlu i njegovom programu google photos

Nikako ne mogu da nateran da mi radi drugi red notifikacija u power toggles.Zna li neko kako se to postiže?Da ne treba root?

Zasto bi trebao root? Probaj da restartujes fon ako se ubagovao.

Koja kamcoder app ima slow motion? Pošto stock nema a hw je sigurno dosta jak za 720p60?

Koja aplikacija (sa marketa ili xda, samo da nije vezana za specifičan model telefona) ima mogućnost da snima slike ili video (najbolje oboje da može) istovremeno sa prednjom i zadnjom kamerom.
Slika sa prednje kamere da bude u jednom od uglova slike sa zadnje kamere.
Postoji screen recorder koji ima tu funkciju kada snima sadržaj ekrana, valjda postoji camera app koja to radi?

^ SoC mora da podrži takvu funkciju (da u isto vreme slika/snima prednjom i zadnjom kamerom).

Nazad
Vrh Dno