Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala. I samo ako moze preporuka za player za muziku.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musixmatch.android.lyrify
Нема боље.

Zna neko neki normalan video editor, sa najobicnijim opcijama, da mogu da skratim klip, smanjim kvalitet videa zbog slanja itd...? Po mogucnosti da mi ne lepi logo developera preko posle rendera.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androvid

Али про верзија.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima. Jel moze nekako da Note3 da se "nabudzi" neki offline fm radio. Hvala
Video sam da za iPhone postoji neki mali dodatak, koji "dodaje" FM radio. Možda postoji tako nešto i za Android telefone koji nemaju FM radio?

Uzgred, potpuno mi je nejasno zašto svaki telefon/tablet nema tu funkciju ugrađenu. Ja baš često slušam FM i na telefonu (Samsung) i na tabletu (Lenovo), tako da bi mi odsustvo radija bio značajan minus ;)

A muzički plejer - ja volim jednostavne aplikacije, pa već duže koristim Music Folder Player Free

Poslednja izmena:
Poweramp - bogotac za muziku (jedino što mora da se kupi)

Hitno potrebna aplikacija koja meri koliko se puta telefon restartovao, upalio i vreme od poslednjeg restarta

Stvarno mi hitno treba
Hvala unapred

Informacija o poslednjem restartu ti je navedena u Settings-> About-> Status i "Up Time"

Broj restarta ne beleži nijedna aplikacija.

Informacija o poslednjem restartu ti je navedena u Settings-> About-> Status i "Up Time"

Broj restarta ne beleži nijedna aplikacija.

Ne sme covek nista kategoricki da tvrdi - sve za sta postoje tehnicke mogucnosti mozda postoji, tesko je predvideti potrebe drugih korisnika, samim tim i prirodu nekih aplikacija na marketu.

Video sam da za iPhone postoji neki mali dodatak, koji "dodaje" FM radio. Možda postoji tako nešto i za Android telefone koji nemaju FM radio?

Uzgred, potpuno mi je nejasno zašto svaki telefon/tablet nema tu funkciju ugrađenu. Ja baš često slušam FM i na telefonu (Samsung) i na tabletu (Lenovo), tako da bi mi odsustvo radija bio značajan minus ;)

A muzički plejer - ja volim jednostavne aplikacije, pa već duže koristim Music Folder Player Free
To je zato što na najjačim tržištima ljudi ne koriste fm radio nešto preterano.
Ili plaćaju muziku (iTunes ili spotify model) ili plaćaju satelite radio ili jednostavno slušaju samo podcast.

Ja radio na mobilnom u životu nisam upalio. A i ovako slabo.
Eventualno neki stream.

Edit:
Da li je neko uspeo da potera mix radio da mu radi. Meni non stop daje grešku da ne radi u mojoj zemlji, šta god uradio.

Poslednja izmena:
Ima li neka imenik aplikacija za telekom-telenor-vip mobilne brojeve??

I pod uslovom da korisnik prihvati da mu broj bude javno dostupan

Rakiju i to mnogo :d

Da, slobodno.

Možda ne moraš full, razmotri opciju minimal + da skineš sa store šta ti zafali.

Poslednja izmena:
skidao sam neke aplikacije sa amazona koje su ranije bile na promociji. sinoc sam vratio tel na fabricka podesavanja, formatirao sve. instalirao sam ponovo amazon app store, i u my apps/cloud nema mi ni jedne aplikacije. one koje sam vec instalirao dok su bile na promociji sada mi trazi da ih platim.... je l to neki bug ili je tako svima?

ja sam jednom imao taj bug ali sam ga iskulirao i posle nekog vremena se vratilo.
uvek mozes da se ulogujes preko kompa na svoj nalog i odes u android sekciju da vidis sta imas stvarno

Vidi da li si se lepo ulogovao, velika mala slova, tako to. Hoće da zeza amazon, na isti email pravi dva naloga sa različitim lozinkama.

Upravo dobio youtube music key pristup na 6 meseci.
Malo sam probao background play na telefonu. Radi dobro. Za neke video fajlove ne može, do duše.
Mrzelo me da ispitujem zbog čega.
Za isti video koji nije hteo background da radi, nije hteo ni download.

Mogu li se nekako kontaktima u telefonu dodeliti slike sa njihovih facebook naloga, i kako? Ili to mozda moze nekom drugom custom kontakt aplikacijom? Naravno,zanima me automatski metod, peske mogu i sam :) stock 4.4.2

Mene zanima da mi doda slike sa WhatsApp-a i vibera kontaktima koji imaju slike na njima?

^^ e to bi bilo dobro?

Mene zanima aplikacija za unosenje potrosnje goriva i kilometraze ali da ima i web sajt na kome mogu rucno da unosim i sinhronizujem sa aplikacijom. A bilo bi dobro da moze da importuje excell tabelu.

Nije ni to bas najbolje resenje. Ja bih da probam neko drugo.

Vrh Dno