Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imao sam ali je tipa na pravih 200mb mobile data,izmerio 800mb. Zato sam ga obrisao

@owim ova meri po danu ali samo zadnjih 30 dana uploadfromtaptalk1426858147328.png

Poslednja izmena:
Proveri i podesavanja. Ima stavka "Count Wifi usage as mobile", da nije slucajno cekirana. Ili da se poigras nacinom tarifiranja isto tu u podesavanjima.

Sta koristite za sync slika sa fbom ? I prikaz istih u HD-u preko celog ekrana ?
Contacts+ mi je radio to, ali su izbacili HD prikaz pre mesec-dva, rekli da ce biti vracen, i nista..

Neka app da čisti recent apps automatski na lollipopu?? Recent app cleaner mi ne radi, drugo nešto.... Ili xposed neki

Recently, i podeseis da se pokazuju samo pokrenute aplikacije

Који програм има математичке знскове типа: тричетвртине корена из две трћине, лимесе, интеграле.....

može li ovde da se linkuju kontakti koji nisu pod istim imenom na fb i u imeniku ? npr, u imeniku imam nadimak, a na fb je ime.. moze li se tu nesto podesavati ? i jos jedno pitanje. ako se sinhronizuju slike kontakata, da li ce one biti promenjene i na mom google nalogu u kontaktima ili ove slicice koje uber pokupi sa fejsa iskoce samo kada me neko zove ?

može li ovde da se linkuju kontakti koji nisu pod istim imenom na fb i u imeniku ? npr, u imeniku imam nadimak, a na fb je ime.. moze li se tu nesto podesavati ? i jos jedno pitanje. ako se sinhronizuju slike kontakata, da li ce one biti promenjene i na mom google nalogu u kontaktima ili ove slicice koje uber pokupi sa fejsa iskoce samo kada me neko zove ?
Može. Neće.

Ja za to koristim Sync.me, ako ne moze da pronadje neki kontakt odmah me pita da povezem sa fejsbuk profilom tog kontakta, a i pita pre nego sto poveze da li su tacno povezani ostali profili i kontakti. Automatski azurira, zapamti zauvek vezu kontakta i profila.

Да ли постоји начин да не излазе постови са цитатима од корисника који су на игнор листи за Тапаток? Не желим уопште да им видим аватаре камоли шта друго.

moze li upitstvo kako rucno da linkujem kontakte? :)
Prvo u UberSync čekiraj opciju Sync all contacts i startuj sinhronizaciju. Kad se to završi otvori taj kontakt iz stock (ili šta već koristiš) app za kontakte pa onda edit > menu > join, i tu odaberi FB kontakt koji hoćeš da upariš.

Да ли постоји начин да не излазе постови са цитатима од корисника који су на игнор листи за Тапаток? Не желим уопште да им видим аватаре камоли шта друго.

Haha, ali ako se vide citirani na forumu, na koji nacin da ih TT blokira? Trpi, sta da se radi.

Ма не знам нервира ме на компу нису толико приметни. То је форумска опција у праву си.

Ja bih preporučio haxsync umesto ubersynca, ako ništa drugo nema reklama i baš je prost za korišćenje.

Koja je najbolja opcija za prebacivanje podataka sa kompa na mob i obrnuto preko Wifi,koji mi program treba?Do sad sam slao podatke sa moba na komp preko ES File Explorera tj opcije Ftp server,ali ne znam kako da sa kompa saljem na mob.

Poslednja izmena:
^ AirDroid

Hvala,pogledacu.

Nazad
Vrh Dno