Ovde kažu da to nije moguće, a autori ove aplikacije kažu da njihova app taj posao.Postoji li neka aplikacija za android kao net limiter koja ogranicava protok? Naime, zelim da gledam D3Go preko 3G mreže, ali aplikacija je tupava, podesi vrednosti na najvisu rezoluciju negde oko 2 mbps, pa jede protok samo tako. Recimo kad bih prilagodio vrednosti na 512 kbps, radilo bi sa pikselizacjom, ali bi bilo gledljivo i gutalo bi protok četiri puta manje.
Otprilike imam Android 5.0 pa je neko rekao da ne radi na njemu![]()
Kada uđeš u swiftkey aplikaciju i skroluješ na dole videćeš sigurno samOk, hvala na informaciji
Sledeće pitanje kako na SwiftKey aplikaciji da vidim koliko reči imam sačuvano, tj koliko sam ga reči naučio? Imam utisak da stalno zaboravlja reči a koristim aktivno baš aplikaciju dve godine i ipak svaka peta, šesta reč mi nije u rečniku pa bih voleo ukupan broj da pratim.
Ima li neka koja će zabraniti ekranu da se pali za bilo koje obaveštenje? I još bolje ako može u lollipopu nekako da se podesi ?
Takodje neka apk koja će staviti telefon u vibrate mode po unapred navedenom rasporedu? Ili možda i ovoga ima u lollipopu?
Hvala![]()
To samo za Lolipop? Posto nece na 4.2.2.^ Echo Lockscreen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari