Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hteo sam da probam Google Now Launcher ali imam problem. Kada pritisnem Home dugme uopste mi nema GNL kao izbora. Da li ima jos neko ovaj problem? Inace na Lolipop sam, HTC M8.

Kada to uradim izadje mi poruka da skinem default sa Nove i da nakon toga pritisnem Home dugme. Uradim, pritisnem i nema nigde GNL.

Disejblovao sam Novu, ostao samo Blinkfeed, resetovao telefon i opet je sve isto.

A ako instaliraš npr apex sa play store i pritisneš home, da li se onda pojavi gel u izboru?

Imaš li instaliranu Google search app?

To je to, nisam imao instaliran google search app. Sada radi. Hvala!

Postoji li neka aplikacija za android kao net limiter koja ogranicava protok? Naime, zelim da gledam D3Go preko 3G mreže, ali aplikacija je tupava, podesi vrednosti na najvisu rezoluciju negde oko 2 mbps, pa jede protok samo tako. Recimo kad bih prilagodio vrednosti na 512 kbps, radilo bi sa pikselizacjom, ali bi bilo gledljivo i gutalo bi protok četiri puta manje.

Postoji li neka aplikacija za android kao net limiter koja ogranicava protok? Naime, zelim da gledam D3Go preko 3G mreže, ali aplikacija je tupava, podesi vrednosti na najvisu rezoluciju negde oko 2 mbps, pa jede protok samo tako. Recimo kad bih prilagodio vrednosti na 512 kbps, radilo bi sa pikselizacjom, ali bi bilo gledljivo i gutalo bi protok četiri puta manje.
Ovde kažu da to nije moguće, a autori ove aplikacije kažu da njihova app taj posao.
A tu je i problem sa rootom, treba ti za D3Go..

Da, video sam tu. Piše da nije kompatibilna sa mojim uređajem. Android 4.3 :/
Da, sad si me stavio u razmišljanje i što se tiče roota. Moj uređaj je rutovan, ali našao sam neku aplikaciju koja privremeno skida root i tako radi D3Go. Verovatno i da je ova aplikacija kompatibilna, bila bi bezvredna kad bih privremeno skinuo root dok gledam D3Go. :D

Poslednja izmena:
Ima d3go za rutovane uređaje, okačio sam ja apk u temi za d3go.

Pa napisao je čovek gore da ima 4.3 a ne lolipop.

Ja nemam root a d3 mi izbaci da ne može da se gledaju programi na uređajima sa root-om? Šta raditi? Skinuo sam i root checker i piše da nemam root.

Otprilike 5 postova unazad ti je napisano u kojoj temi imas modovani apk koji ce ti raditi.

Ljudi su pricali da treba da se rutuje pa onda saktije root nekom aplikacijom. Ne znam zasto je tako niti na kojim verzija androida to radi.

Otprilike imam Android 5.0 pa je neko rekao da ne radi na njemu :)

Sreca pa si to napisao u postu.
Ja ne gledam u pasulj pa da znam koju verziju androida imas.
Nazalost na 5.0 ne radi nijedna verzija koliko ja znam,ceka se apdejt aplikacije.

Ok, hvala na informaciji :)
Sledeće pitanje kako na SwiftKey aplikaciji da vidim koliko reči imam sačuvano, tj koliko sam ga reči naučio? Imam utisak da stalno zaboravlja reči a koristim aktivno baš aplikaciju dve godine i ipak svaka peta, šesta reč mi nije u rečniku pa bih voleo ukupan broj da pratim.

Poslednja izmena:
Imate xposed mod za sakrivanje roota od odredjenih aplikacija, mislim da se zove rootcloak, ili taj neki fazon. :)

Ok, hvala na informaciji :)
Sledeće pitanje kako na SwiftKey aplikaciji da vidim koliko reči imam sačuvano, tj koliko sam ga reči naučio? Imam utisak da stalno zaboravlja reči a koristim aktivno baš aplikaciju dve godine i ipak svaka peta, šesta reč mi nije u rečniku pa bih voleo ukupan broj da pratim.
Kada uđeš u swiftkey aplikaciju i skroluješ na dole videćeš sigurno sam :D

Hide my root je meni savršeno završavao posao na rutovanom Note 3 sa androidom 4.4.2

Ima li neka koja će zabraniti ekranu da se pali za bilo koje obaveštenje? I još bolje ako može u lollipopu nekako da se podesi ?
Takodje neka apk koja će staviti telefon u vibrate mode po unapred navedenom rasporedu? Ili možda i ovoga ima u lollipopu?

Hvala :)

Poslednja izmena:
Treba mi lock screen koji otkljucava na slide foru ali ne preko slidera nego celu sliku da prevucem?

^ Echo Lockscreen

Ima li neka koja će zabraniti ekranu da se pali za bilo koje obaveštenje? I još bolje ako može u lollipopu nekako da se podesi ?
Takodje neka apk koja će staviti telefon u vibrate mode po unapred navedenom rasporedu? Ili možda i ovoga ima u lollipopu?

Hvala :)

Za ovo drugo Tasker.

Meni radi na 4.3

Nazad
Vrh Dno