Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Radi samo na n5 i n6 :) poznatije marke ne guraje camera api2 u svoje loli romove..
Interfejs programa je brutalan. Kada bi svaka systemska kamera app bila i blizu tome..

Ne radi realno nikako, kao nijedna od tih aplikacija sa ručnim kontrolama. Možeš da opališ par fotki da vidiš kako sve to radi i onda odjednom neće više da slika, pa u najboljem slučaju moraš da restartuješ program, a u najgorem ne radi više kamera pa moraš da restartuješ telefon.
Samo na nexusu 5 radi 100%, na šestici ne radi White balance (koji se podešava u K, po 100K :) )

Jel postoji mozda neki hack za deezer ? Posle 6-e pesme on trazi da kupim app i da se sabkrajbujem .. A bas sam se malo naviko i bolja mi je nekako od youtube.

Da li Deezer sada ima EQ? Odavno sam ga koristio u nekom promo periodu kod Telenora i jedino zbog toga nisam nastavio...

Jel postoji mozda neki hack za deezer ? Posle 6-e pesme on trazi da kupim app i da se sabkrajbujem .. A bas sam se malo naviko i bolja mi je nekako od youtube.

Naravno da ne postoji.
Ta aplikacija je samo način da pristupiš njihovom servisu. Svi podaci o pretplati stoje na serveru.

Kada već pričamo o deezeru, ja uplatio mesec dana, posle dugo vremena da probam ponovo /rekoh, ne moram da se cimam sa USA vaučerima kao za spotify pri plaćanju. I još je malo jeftinije.
Međutim, čim se ovo završi vraćam se na USA spotify. Iako je deezer našao 95% stvari iz moje biblioteke, pola toga nije dostupno u Srbiji /u UK jeste, probao ortak, a i tih 5% koje nije mi baš fale :(
A još su i aplikacije za windows i android loše.

@žare
ima EQ.

U poslednje vreme imam previše poziva s posla nakon radnog vremena, banalne stvari ali ljudima je lakše da iscimaju nekoga nego da uključe mozak na minut. Ono što mi treba je aplikacija, podešavanje.. svejedno šta što će mi omogućiti da za određene brojeve budem nedostupan jednim "klikom". Ko zna nešto što može da završi posao neka podeli. Hvala.

Pa blacklist aplikacije uglavnom daju signal zauzeca, sto ti savrseno odgovara.

U poslednje vreme imam previše poziva s posla nakon radnog vremena, banalne stvari ali ljudima je lakše da iscimaju nekoga nego da uključe mozak na minut. Ono što mi treba je aplikacija, podešavanje.. svejedno šta što će mi omogućiti da za određene brojeve budem nedostupan jednim "klikom". Ko zna nešto što može da završi posao neka podeli. Hvala.
Ako imas samsung imas ugradjen blocking mode.

Veruj mi, dovoljno je da telefon staviš na vibraciju i već si spasao pola živaca taj dan.

Staviš priority i rešio sve probleme :)

@tetsuo
Kako koristiš USA vaučere za spotify? Ja znam samo za onaj studentski, ali za njega je potreban dokaz o studiranju. Rado bih uzeo premium za 5$. Mislim da je 10$ previše.

^ I mene interesuje pošto je Spotify pre oko godinu dana naprasno prestao da prihvata aktivaciju preko VPN-a.
A inače ako ti je $10 previše za neograničeno slušanja muzike...ne znam šta da ti kažem.

E pa ne koristim takve vaučere, već kupim na netu one prepaid kartice. Obično budu 11, 12 $ za jedan mesec. Ne mora da se aktivira preko VPN.
I meni ide na živce što su prestali da primaju naše kartice (tj non USA).

Lele Sorcery 2 za dz :D

Hvala za info.

Imam dva pitanja u vezi nova prime, povecao sam icon size na max ali samo mi je povecao ikonice u docku i draweru dok na desktopu nece? I drugo pitanje kako da u launcheru vratim sve na default kao kad sam ga prvi put instalirao a da ne moram da ga brisem pa skidam opet?

Sta ti ne valja kod ovih programa? Ja koristim ExDialer i QuickPic i zadovoljan sam. Umesto Plume-a ja koristim Talon, probaj ga mozda ti se svidi...

Poslednja izmena:
@stevan10: u principu nista, nego sam zamenio telefon pa reko' da vidim sta je sada aktuelno od aplikacija tog tipa, s obzirom da ove koristim vec par godina. :)
@Dr.Mare: tnx.

Ono sto valja ne treba menjati. :p

Za twitter probaj talon ako hoćeš material aplikaciju.

Bez material dizajna tweedle i falcon

Vrh Dno