Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ideš u gestures. Tamo nađeš double tap pa izabereš screen off and lock apkikaciju...

Ja koristim screen off and lock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock u kombinaciji sa apex launcherom. Podesio u apexu da mi double tap 'pali' screen off i tako zaobišao da moram da dodirnem baš ikonicu. Sigurno ima elegantnijih rešenja ali ovo mi savršeno funkcioniše.

Ideš u gestures. Tamo nađeš double tap pa izabereš screen off and lock apkikaciju...

Ja to ne mogu da nadjem...

Screenshot_2015-01-08-17-53-54.png
A ovde nikako da se pojavi,a ranije je bilo.

Poslednja izmena:
Jel valja ovo cemu (integrisano u KK), umesto xposed Modula xprivacy I boot manager?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1420737099040.png
    uploadfromtaptalk1420737099040.png
    182 KB · Pregleda: 293
  • uploadfromtaptalk1420737107028.png
    uploadfromtaptalk1420737107028.png
    143.3 KB · Pregleda: 282
Koja je poenta da svajpujes ekran pa stisnes dupli?lakse jedan klik na widget.
Za killer pricajte sta hocete,telefon sa 200+ app ne moze da radi normalno bez njega. I clean recent widgeta. Zena ima l9 bez tih mojih "sran ja" i hoce da ga olupa. Pada do 70mb rama.koci,secka. Nema zivota u njemu. A te fore kao sistem procenjuje sta da ugasi i kad prodajte ovima iz redakcija poput SK. Ja koji god fon koristim leti. I ovaj lenovo a680. Sa brzinom ne pravim kompromise.

Poslednja izmena:
Imam aktivan pattern za otključavanje i kad uključim smart lock recimo na lokaciju, ako zaključam telefon power tasterom ili pustim da se ekran ugasi i sam zaključa prilikom narednog otključavanja mi ne traži da unesem pattern. E sad, ako ekran ugasi i telefon zaključa Screen Off and Lock app, iako je aktivan smart lock traži mi da unesem pattern kad ga uključim. Kakvu to razliku pravi između ručnog i zaključavanja preko aplikacije?

Koja je poenta da svajpujes ekran pa stisnes dupli?lakse jedan klik na widget.

Lakše mi je,jer tako ne mogu da zaključam ekran kada ne želim.
Kada se widget vidi,često ga slučajno dodirnem i zaključam ekran a da to nisam hteo.

Znam da je bilo više puta odgovoreno na ovo pitanje, ali ne mogu da nađem stranicu gde je to bilo? Koji je najbolji bloker reklama za Broswer?

Njega i koristim najčešće. Treba mi Ad bloker i za druge aplikacije koje izlaze na net.

Da, to je ta puno puta spominjana aplikacija, :) ali ne mogu je naći na play store? Da li je to free aplikacija ili se plaća?

Nema na Play Store-u, samo kucaj u google i na prvom linku imaš sve.

@magic21
Ne znam koji launcher koristiš. U apexu ideš u apex settings pa u behaviour
796869815211c92784d12ce7aafad484.jpg

Normalno...

Imate li problem sa gmail app i addovanje yahoo adrese, ne mogu ubaciti nikako non stop dobijam user name or password error, Uspeo sam sa manuelnim kucanjem pop smtp ali nije dugo trajalo

@magic21
Ne znam koji launcher koristiš. U apexu ideš u apex settings pa u behaviour
796869815211c92784d12ce7aafad484.jpg

Koristim fabrički,nisam ni jedan drugi instalirao.
Imao sam ranije tu opciju,ali posle novog frimeware-a se izgubilo i sada tako stoji,nažalost.

Poslednja izmena:
resetovao sam juce fon i ne mogu da se setim aplikacije za stream filmova. nije showbox :) mogu da se zakunem da je TV PORTAL ali nju sam skinuo i nece da udje a i nije bila takva ikonica. izabere se film i izadje nekoliko streamova koje onda birate. totalno sam zabagovao. pomagajte.

Imate li problem sa gmail app i addovanje yahoo adrese, ne mogu ubaciti nikako non stop dobijam user name or password error, Uspeo sam sa manuelnim kucanjem pop smtp ali nije dugo trajalo
Normalno radi ovde kod mene.

Nema dual sim support. Drzavna firma :) moras da registrujes broj, nr znam zašto.

Ma super. Provera sa wifi a tv sa gprs. Triper kombinacije.

E to jeste biser.
Da li na Viberu postoji opcija kao ranije, ja je bar ne mogu da nađem, za otvaranje sms poruka iz njega. Mnogo ljudi sa kojima komuniciram iz navike koristi sms a lake mi je bilo da odgovaram odmah iz Vebera nego da prelazim iz app u app.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno