Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Да ли FolderSync може директно да синхронизује рецимо један фолдер са компа са телефоном без кориштења cloud service(box, dropbox, gdrive...) и како то да подесим?

Longpress na enter.. Drzis, pa ce u pop up-u da se pojavi smajli. Tu pristupas smajlijima.

Да ли FolderSync може директно да синхронизује рецимо један фолдер са компа са телефоном без кориштења cloud service(box, dropbox, gdrive...) и како то да подесим?

može; add accounts > smb/cifs

Poslednja izmena:
Jel koristi neko ovaj truedialer? Jer moze on da se podesi kao default aplikacija za pozive i to? Bas mi se svidja kako radi i to... Koliko li baterije trosi?

Poslednja izmena:
Biće, nadam se, ubrzo. Beta sa nekim prevodima je puštena testerima, srpski je na ćirilici. Negde su naša slova zamenjena *, ali je to više izuzetak no pravilo. Autor reče da radi na unikodnoj varijanti zbog toga, ali i sada je program potpuno i normalno upotrebljiv.

Ostaje problem preglednosti na ekranima nižih rezolucija. Na HD rez. staje malo teksta po redu i sa normalnom veličinom slova. Kako li je na 800x480 ili čak i nižim...
Drugi problem može da bude kucanje poruka (i svega ostalog) ćirilicom, što skraćuje poruku, pa može em da košta više, em da primalac dobije kuke i motike umesto teksta. Sreća je, pa je podrazumevana tastatura ćelavo-latinična.

kul, kul, ali bas za 800x480 mi i treba :d Kontam da mozda moj stari Desire HD proslijedim majci, koja je i dalje na 3310 i slicnim telefonima :p

pitanje je za sve korisnike Swiftkey-a,smiley-i koji se otvaraju dužim držanjem "enter" tastera se kada se dodaju u SMS tarifiraju kao SMS ili kao MMS ???!!!???

edit : drugo pitanje je da li su vidljivi na svim android telefonima.........?

Poslednja izmena:
Pa to su ti klasicni [emoji2] [emoji3] [emoji13] itd smajliji, uzme 3 karaktera, normalno sms.

hvala na odgovoru,bolje da pitam nego da skitam...............:)

edit : ovi u 6. grupi(prva sa desne) jesu a za ove ostale ne bih rekao..........

Poslednja izmena:
kul, kul, ali bas za 800x480 mi i treba :d Kontam da mozda moj stari Desire HD proslijedim majci, koja je i dalje na 3310 i slicnim telefonima :p
Pitaj autora da li neko testira na toj rezoluciji ili sam instairaj, pa i eng verziju da vidiš može li da se koristi.

ima li neki dpi changer samo za aplikacije a da nije xposed modul? slimkat mi izbacuje ogromne slike u incall ui pa bih to da ispravim, root-ovan sam naravno

Treba mi pomoc. Napravio sam "rezervni" profil na FB. To koristim samo za jednu FB grupu. Da li postoji neka aplikacija koja ce da mi svaki novi post od autora/vlasnika ili kako vec da ga nazovem,da mi stigne obavestenje na android mob? Znaci,neko je otvorio zatvorenu grupu,napise novi post i na telefon obavestenje kao da je sms/gmail.

Da li Kalibracija baterije stvarno pomaže, sa kojim programom i kako se koristi?

Ne pomaze. Iskljuci telefon napuni telefon do kraja, skini sa punjaca...stavi ponovo, sacekaj da se napuni opet i upali...

Eh kad se setim, pre par godina je to bilo slovo zakona u Android svetu, obavezno kalibracija baterije ili telefon umire :lol:.

Screen-Shot-2014-12-31-at-11.27.07-AM-710x412.png

http://www.androidauthority.com/amazon-appstore-sale-577324/

Poslednja izmena:
Talon nece da mi ubaci sliku na twiter. Ima li neko ideju u cemu bi mogao da bude problem?

Ima i resenje za taj problem, ali sam zaboravio koje, valjda prazan fajl umesto tog koji kreira telefon. Lasica je mamuran od sinoc, nije dobro video ko je pitao.

Kako isključiti ovaj webpass Telenor u opera mini browseru? Strašno koliko iritira, svasta sam im rekao u support useru.

Ova aplikacija za grupe izgleda lepo ali ne stizu obavestenja,tj,stigne svako deseto,sve sam namestio u opcijama ali nece pa nece.

Pokusao sam i u opcijama za FB da to podesim ali ni to nije najsrecnije resenje.

Ono sto je zavrsilo posao je IFTTT sajt i njihovi recepti,nasao sam recept da se svaki nov post posalje kao mail na gmail i radi bez greske.

Vrh Dno