- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Да ли FolderSync може директно да синхронизује рецимо један фолдер са компа са телефоном без кориштења cloud service(box, dropbox, gdrive...) и како то да подесим?
Да ли FolderSync може директно да синхронизује рецимо један фолдер са компа са телефоном без кориштења cloud service(box, dropbox, gdrive...) и како то да подесим?
Longpress na enter.. Drzis, pa ce u pop up-u da se pojavi smajli. Tu pristupas smajlijima.
može; add accounts > smb/cifs
Da li je moguce dodati smajlije u Google keyboard? Ako je moguce,kako to uraditi?
Biće, nadam se, ubrzo. Beta sa nekim prevodima je puštena testerima, srpski je na ćirilici. Negde su naša slova zamenjena *, ali je to više izuzetak no pravilo. Autor reče da radi na unikodnoj varijanti zbog toga, ali i sada je program potpuno i normalno upotrebljiv.
Ostaje problem preglednosti na ekranima nižih rezolucija. Na HD rez. staje malo teksta po redu i sa normalnom veličinom slova. Kako li je na 800x480 ili čak i nižim...
Drugi problem može da bude kucanje poruka (i svega ostalog) ćirilicom, što skraćuje poruku, pa može em da košta više, em da primalac dobije kuke i motike umesto teksta. Sreća je, pa je podrazumevana tastatura ćelavo-latinična.
Pitaj autora da li neko testira na toj rezoluciji ili sam instairaj, pa i eng verziju da vidiš može li da se koristi.kul, kul, ali bas za 800x480 mi i treba :d Kontam da mozda moj stari Desire HD proslijedim majci, koja je i dalje na 3310 i slicnim telefonima![]()
Хвала. Јел треба нешто посебно на компу да набуџим?
Vidi Facebook groups aplikaciju...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.groups
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari