Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja sam obrisao nadogradnje za Google play, i onda sam uspeo da instaliram bez problema, a on se posle vratio sam na poslednju verziju i sad normalno radi, tj mogu da kupujem šta hoću

Samo uninstall updates i onda je radilo? Pokušao sam i to ali mislim da se Play automatski ažurirao.

Da, ali ako nece, onda odi na wallet.google.com, obrisi karticu, zatim uninstall updates, i odmah u Google play, tamo klikni da hoćeš da kupiš app, unesi podatke sa kartice i proći će, bar je meni tako prošla kupovina

Ima tema za tasker, a i za kupovinu na play store :S:

edit: vala ima i za tapatalk!

Poslednja izmena:
Mogu nekako da kada snimam neki kontakt da izaberem da bude snimljen/sinhronizovan i sa Exchange serverom (to mi je default) i sa gmailom?

Novi mts centar za proveru stanja je odličan. Radi i tv ko ima iptv.

@NennadS [emoji106]

Stvarno bre da li su mogući...
Sve super osim što nema informacije o megabajtima, a to mi je bitnije nego info o broju SMS-ova (ionako ne mogu da se potroše)

Da. Dobra je apk.. Ali sto ne ubace stanje mb ***..

Nije dostupno na usa nalogu :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417788918542.png
    uploadfromtaptalk1417788918542.png
    546.4 KB · Pregleda: 312
Izašao airdroid novi nzm da li je neko vec spomenuo ima dosta unapredjenja pre svega client za PC

Ma kakav browser, kakav superbeam, kakvi bakraci, neki File Explorer sa podrskom za WiFI i to je to, gdje je situacija mnogo preglednija! :) Ne trpajte covjeku bloat (a jos komplikovana procedura,moras imati nake programe i na kompu i potvrdjivati prenos) za jednostavne operacije. :)

Jel zna ko kako da greenify napravim pro verzijom ima neka fora sa xplosed framevork?definitivno greenify je podigao android na jedan novi nivo,sa 350 mb rama sad sve fura kao ludo

Jel zna ko kako da greenify napravim pro verzijom ima neka fora sa xplosed framevork?definitivno greenify je podigao android na jedan novi nivo,sa 350 mb rama sad sve fura kao ludo

Ili ga kupis ili Sretni (Custom) Patch(er), ili crack APK. Xposed ne pravi Pro verziju, vec daje neke prosirene mogucnosti. :) Ako vec volis greenify,predji na iOS, on ti je sav u tom fazonu :D:d

Je l postoji način da gledam na Androidu filmove sa filmovizije i sl sajtova?

Ова нова МТС апликација, ако гледам ТВ преко мреже (пише да је бесплатно) да ли има везе ако сам обрисао прокси из АПН у смислу трошења бесплатних мегабајта?

Мени ради. Мора да се сачека минут, два. Само ме занима да ли се троше мегабајти...

Da li se troše megabajti? Ako se ne troše idealna stvar! I baš mi se sviđa aplikacija. Ionako megabajte proveravam preko sajta onog za stanje

Vrh Dno