Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ma đubre od app. Pisao sam kad je poslao poruku na random broj. Mada kakav su Lollipop izbacili ne čudi me ni takva app.

Da li može neka jednostavna aplikacija da ugasi npr zvuk za poruke u određeno vreme i posle da vrati zvuk u određeno vreme. I za ostale app ne samo za poruke? Ili može ručno ali da mogu da biram brzo kojoj ću app da ugasim zvuk.
Treba mi za ćala, ne može sam da se *****ava, nego da namesti da mu se samo za WhatsApp, viber i poruke ugasi zvono u 22h i posle upali u 8.

Tasker

Шта паметно може да се намести са овим таскером? Неки савет, шта ви користите.

Poslednja izmena:
Ima li neko Tapatalk 4.9.5? Ne mogu više... Ne mogu.

Moze neko da mi kaze kako sa xposed da greenify sredim da rade sve aplikacije sistemske?

Da li je bolji SoundHound ili Shazam? Toliko su izbloatovali obe aplikacije, da je aplikacija postala teska ko crna zemlja, svuce bateriju za trenutak. :)

Braćo napaćena sa greškom BM-PPH-01 da li možete da kupujete sada? I dalje imam isti problem, sad već mislim da je do mog naloga a ne servera...

Treba mi program za skidanje pesama sa youtuba, koji je najbolji, jel ima neki da udjem u youtube aplikaciju i odatle samo da me uputi preko share na download destinaciju?

Youtube downloader.

Играо сам се мало са таскером и полако проваљујем шта и како. Занима ме да ли може да се подеси кад ми се у неком програму отвори тастатура, да се укључи ротација екрана а кад се спусти тастат. искључи ротација? Ја сам пробао да ставим "smart keyboard pro" и ставим таск да се ротација пали,па при гашењу програма сама ротација угаси. Тако неће да ради. Има ли неко другу идеју?

Играо сам се мало са таскером и полако проваљујем шта и како. Занима ме да ли може да се подеси кад ми се у неком програму отвори тастатура, да се укључи ротација екрана а кад се спусти тастат. искључи ротација? Ја сам пробао да ставим "smart keyboard pro" и ставим таск да се ротација пали,па при гашењу програма сама ротација угаси. Тако неће да ради. Има ли неко другу идеју?

Stavi event, kada se notifikacija pojavi od te tastature (nemoj to iskljucivati u opcijama) da obrne ekran! :) A notifikacija se pojavi bs samo kad se aktivira tastatura. I stavis exit task (crvena strelica) na istom profilu, da iskljuci rotaciju.

Ne mozes tako kao sto si mislio, jer je program (tastatura) stalno aktivan u memoriji, i dok je god aktivna rotacija je ukljucena.

Poslednja izmena:
Nisam te bas najbolje razumeo kako to da odradim. Idem u Event prvo, pa jel onda ono UI pa tu notification?

Nisam te bas najbolje razumeo kako to da odradim. Idem u Event prvo, pa jel onda ono UI pa tu notification?

Da. Mada ako koristis Lollipop, dosta stvari ne radi na Taskeru. :) BTW, aplikacija vrijedi 10x vise, koliko je dobra, samo da je nekako jednostavnije i preglednije odradjena :)

Javi radi l', ja koristim Google tastaturu, ona ne izbacuje Notifikaciju pa ne mogu probati. :) Upravo sam probao npr sa Gmailom i ne radi na Lollipopu.

Poslednja izmena:
Imam 4.2.2 ali nece. Tj. vrvt ja ne znam da namestim. Posle notification ima da odaberem aplikaciju pa onda task (tu odaberem da rotira). Ali nemam onu opciju da stavim kad se gasi tastatura( kontra opciju).

Imam 4.2.2 ali nece. Tj. vrvt ja ne znam da namestim. Posle notification ima da odaberem aplikaciju pa onda task (tu odaberem da rotira). Ali nemam onu opciju da stavim kad se gasi tastatura( kontra opciju).

Kako nema. Napravis task za rotaciju ON (enter task - zelena strelica) - ispunjen uslov i task za rotaciju OFF (exit task - crvena strelica) - neispunjen uslov i vezes ih za jedan profile. I to je to. :)

EDIT1:

Vidim imas opciju i Keyboard Out u profilima (doduse HW) ali probaj ***, ko zna! :)

EDIT2:

Ako nista ne uspijes, stavi na listu aplikacija, aplikacije gdje zelis da ukljucuje AutoROtate, i kad izadjes iz tih aplikacija iskljucuje autorotate i vozdra! :)

Poslednja izmena:
Ali mi kod eventa ne dozvoljava da biram enter i exit task.

Edit: Kod keyboard out mi dozvoljava te opcije ali nece da radi. Pa na kraju cu morati da ubacim tako aplikacije, mada sam zeleo samo kad mi iskoci tastatura da se rotira.

Poslednja izmena:
Error retrieving information from server: BM-PPH-01

Ovu grešku dobijem svaki put kad hoću da instaliram paid aplikaciju? Probao sam sa xda sve varijante sa čišćenjem keša svih google servisa, probao da obrišem acc i dodam ponovo ali ništa...

Zna li neko o čemu se radi?

Da li je neko resio ovaj prbolem? Prosao je i Back friday, ali problem i dalje traje. Ja na kompu i ne vidim paid apps.

Ja vidim paid aplikacije, ali ne mogu da kupim. Ni iz telefona, a ni iz kompjutera. Imam i android tv box (sa istim gmail nalogom) i ista greska se javlja i sa njim. Dakle, nije do uredjaja ili verzije androida, nego je do naloga. U računaru, u browseru mi piše da je aplikacija kompatibilna sa oba uređaja, ali ne mogu da kupim. Poslednju uspešnu kupovinu sam obavio 22. novembra. Posle toga sam neuspešno probao kada se pojavio pomenuti problem ovde na forumu sa powerampom. Juče sam probao nekoliko aplikacija i svuda ista greška. Probao sam i da obrišem karticu (visa debitna) iz waleta, pa da je dodam opet i ništa. Uredno prođe verifikacija kartice sa skidanjem i vraćanjem jednog dolara. Probao sam da dodam i drugu karticu (mastercard kreditna) i ne pomaže.

Ali mi kod eventa ne dozvoljava da biram enter i exit task.

Edit: Kod keyboard out mi dozvoljava te opcije ali nece da radi. Pa na kraju cu morati da ubacim tako aplikacije, mada sam zeleo samo kad mi iskoci tastatura da se rotira.

ima tema za tasker ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno