Da li može neka jednostavna aplikacija da ugasi npr zvuk za poruke u određeno vreme i posle da vrati zvuk u određeno vreme. I za ostale app ne samo za poruke? Ili može ručno ali da mogu da biram brzo kojoj ću app da ugasim zvuk.
Treba mi za ćala, ne može sam da se *****ava, nego da namesti da mu se samo za WhatsApp, viber i poruke ugasi zvono u 22h i posle upali u 8.
Шта паметно може да се намести са овим таскером? Неки савет, шта ви користите.
Ima li neko Tapatalk 4.9.5? Ne mogu više... Ne mogu.
Da li je bolji SoundHound ili Shazam? Toliko su izbloatovali obe aplikacije, da je aplikacija postala teska ko crna zemlja, svuce bateriju za trenutak.![]()
Meni se Sound Hound najbolje pokazao. Ona Google je loša. Sony je pre čini mi se bolje radio.Došla uz sony, probao i nastavio da koristim iako imam i neku od prethodno spomenutih u pro verziji.
Играо сам се мало са таскером и полако проваљујем шта и како. Занима ме да ли може да се подеси кад ми се у неком програму отвори тастатура, да се укључи ротација екрана а кад се спусти тастат. искључи ротација? Ја сам пробао да ставим "smart keyboard pro" и ставим таск да се ротација пали,па при гашењу програма сама ротација угаси. Тако неће да ради. Има ли неко другу идеју?
Nisam te bas najbolje razumeo kako to da odradim. Idem u Event prvo, pa jel onda ono UI pa tu notification?
Ja ne mogu i daljeBraćo napaćena sa greškom BM-PPH-01 da li možete da kupujete sada? I dalje imam isti problem, sad već mislim da je do mog naloga a ne servera...
Imam 4.2.2 ali nece. Tj. vrvt ja ne znam da namestim. Posle notification ima da odaberem aplikaciju pa onda task (tu odaberem da rotira). Ali nemam onu opciju da stavim kad se gasi tastatura( kontra opciju).
Error retrieving information from server: BM-PPH-01
Ovu grešku dobijem svaki put kad hoću da instaliram paid aplikaciju? Probao sam sa xda sve varijante sa čišćenjem keša svih google servisa, probao da obrišem acc i dodam ponovo ali ništa...
Zna li neko o čemu se radi?
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=3999427Treba mi program za skidanje pesama sa youtuba, koji je najbolji, jel ima neki da udjem u youtube aplikaciju i odatle samo da me uputi preko share na download destinaciju?
Ali mi kod eventa ne dozvoljava da biram enter i exit task.
Edit: Kod keyboard out mi dozvoljava te opcije ali nece da radi. Pa na kraju cu morati da ubacim tako aplikacije, mada sam zeleo samo kad mi iskoci tastatura da se rotira.
Ja sam obrisao nadogradnje za Google play, i onda sam uspeo da instaliram bez problema, a on se posle vratio sam na poslednju verziju i sad normalno radi, tj mogu da kupujem šta hoćuJa ne mogu i dalje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari