Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^pa probaj ExDialer, ili neku drugu popularnu dialer aplikaciju.

Error retrieving information from server: BM-PPH-01

Ovu grešku dobijem svaki put kad hoću da instaliram paid aplikaciju? Probao sam sa xda sve varijante sa čišćenjem keša svih google servisa, probao da obrišem acc i dodam ponovo ali ništa...

Zna li neko o čemu se radi?

I ja to juče dobio kada sam hteo neku igru na popustu da kupim... Nisam probao nijednu drugu app sem te.
Da nam nisu opet ukinuli? :)

Možda je navala za crni petak pa im baguju serveri? :)

Menjao pomoću TunnelBear-a i ništa, ista priča...

PowerAmp za 0.99$

Da li možeš da ga kupiš? Nas nekoliko (par ovde sa foruma i moji prijatelji) dobijamo istu grešku BM-PPH-01 prilikom kupovine bilo koje aplikacije...

PowerAmp je odličan, ja sam ga odavno kupio preko sajta. Samo fali mu jedan dobar redizajn već neko vreme...

Ja koristim shuttle+ za muziku i zadovoljan sam. Sviđa mi se sto nije prenatrpan i što već fura material dizajn :)

Ima li svrhe koristiti "cleaner-e" na androidu? Isprobao Clean Master i DU cleaner ali deluju prenatrpano kojekakvim animacijama i glupostima. Ccleaner izgleda bolje.

@ Вића: Ja povremeno koristim CCleaner na tebletu i SD Maid na telefonu. Nisam siguran, ali čini mi se da ponekad i tel i tablet rade malo bolje, ali ništa spektakularno, naravno (mada, ja imam malo aplikacija, pa i nema mnogo toga da se primeti).

U svakom slučaju, nije mi se nikada desilo da rade bolje nakon upotrebe klinera.

^ E ovaj SD Maid deluje ozbiljno.
Ma onaj Clean Master i onaj DU mi nadju po 500 mb kao za brisanje odakle bre. :) Dok Ccleaner nadje oko 30ak.

Dobijam i ja taj error kada idem preko PS medjutim sada sam iz Money Lover usao da kupim premium i proslo je bez problema, checkout je isao preko google naloga.

ja sam kupio preko kompa, proslo je normalno

Jedini ozbiljan cleaner je SD Maid i to pro verzija.

Meni neće ni ovako ni preko telefona ni preko računara...

ps. sad sam kupio teme iz swiftkey-a i prošlo je... redovno preko google play neće...

Poslednja izmena:
Ja sam normalno kupio ali sam imao problem sa proverom licence, tad mi je izbacivao gresku (neka #6 greska). Obrisao sam PowerAmp pa ponovo instalirao, pokrenuo ovaj full version i proradilo.

I ja sam kupio Poweramp i sve je lepo proslo ali preko kompa, preko telefona nisam mogao nikako.

Ne koristim poweramp, ali sam probao da ga kupim iz telefona. Ista greška i kod mene.

kupio ga bez problema ali i skinuo, shuttle+ ipak meni najbolji

Poslednja izmena:
koji program preporučujete tipa aptoide, blackmart.... ova dva prestala da mi rade.......

Vrh Dno