Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ma nemoj :p tebi garant spucava na kombinaciju: š'o činiš jado :d

Nista... Ide jedan clean install tastature, pa 4 dana opet ce da radi kako valja :)

Зато сам се ја вратио на андроид л тастатуру.
Нема никаквих проблема...

Ne shvatam kako to uspeš? Ajd reči kombinaciju da probam? Meni od apdejta nijedan problem!

Ne shvatam kako to uspeš? Ajd reči kombinaciju da probam? Meni od apdejta nijedan problem!

Ne mogu ja da ti kažem, kad ne koristimo iste konstrukcije reči i rečenica. Kod mene je nešto drugo, kod Vojkana je nešto drugo, kod tebe bi bilo nešto treće.

Vojkan je hvala Bogu potvrdio tako da problem postoji i dalje :)

Kod mene nije nešto treće nego nema ništa. Jednostavno šta god sam pokušavao ništa, al osećam da će mi se desiti kada ne budem pokušavao :D

A sta ukucate neku kombinaciju reči i on počne da se zapucava?

Ja nisam uvideo nikakvu pravilnost kod dešavanja problema. Ni kod kombinacije reči, ni kod dužine poruke, ni u vezi sa aplikacijom u kojoj kucam.

Onda mora da si od onih koji salju poruke tipa:
OK

:beat:

Tako nesto :)

A sta ukucate neku kombinaciju reči i on počne da se zapucava?

Npr u tvom pisanju, mom, necijem, svako ima svoj neki "pecat" i kad upotrebljavas kombinaciju tu reci dodje do kocenja i to je to.

Npr meni je prosli put bilo "..... , ali da" ili "E pa da/sad" sad je "..... , a ne da"

Bio to pocetak recenice ili kraj ili sredina, ni po koju cenu to ne smem da upotrebim, ali ne mogu, kako bez zareza, a, ali itd. :d

Poslednja izmena:
Prestani da koristiš uzrečice, rečce i poštapalice, pa neće da koči. [emoji1][emoji14]

Pa da, prepoznaje SwiftKey nepismenost, piše isključivo visokoknjiževnim srpskim :p.

SwiftKey teme na popustu

i novi updated (swiftkey)
25.nov. ver. 5.1.1.66
:)

Poslednja izmena:
Taj updejt je osećam stavljen samo da bi se gore videlo da su paketi tema na popustu :)

Lomim se između minimal i material packa

Ja u svakom paketu imam po jednu koja mi se sviđa, tako da nijedan neću kupiti. [emoji4]

Taj updejt je osećam stavljen samo da bi se gore videlo da su paketi tema na popustu :)

Lomim se između minimal i material packa

Material pack je dobar. Ako si navikao da imas i sekundarne karaktere uvek prikazane na tastaturi, a volis minimalizam, nervirace te osnovna Material tema koja ih nema. Koliko su ostale GADNE (uzasno su gadne), ove su jos i dobre.

SwiftKey podesavanja seckaju u Lollipopu,a i sama tastatura je nekako tromija u A5.0

Poslednja izmena:
Meni baguje swift key kad iz lock screen-a hocu da odgovorim na sms ili viber preko pop-up prozora, ceo ekran pocne da mi treperi par sekundi. Pa sam iskljucio pop up prozore. Ostalo sve shljaka ok.

Boky i meni je to ponovo počelo, definitivno ima veze s tim. Juče je bio neki sitni update, videćemo da li se išta promenilo.

Da li sada sa ovim novim Viberom opet ima problem battery drain-a?

ne znam da li je bio sitan update ali sam primetio da je u odnosu na ovaj poslednji update od neki dan nešto menjano u algoritmu za predikciju

Dzaba swiftu dobra predikcija, kad mu na messengeru nakon svakog pritiska na "posalji" treba pola minute da prebaci da pocnem kucati ostatak.

Vrh Dno