Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam malko glupo pitanje.

Ovo sa slike ne znam da li je novina na KitKatu ili je do Pac rom-a i nije ni bitno, samo me zanima kako da otvorim Chrome u full screenu jer ne vidim opciju za to? Imam problem sto nece da mi downloaduje nesto preko browsera ovako a ne vidim ni u settings kako da udjem.

Rifon [emoji106] [emoji106] [emoji111] [emoji111] [emoji122] [emoji122]

Problem sa third party galerijama je što ne mogu da brišu slike sa sd kartice...

Naravno, govorim za 4.4+.

Poslednja izmena:
Pa to nije problem za neksus :)
Drugi telefoni će sigurno imati svoju galeriju...

Najlepša definitivno, koristio sam je od kada si je predložio međutim obrisao sam je jer mi folder sa slikama od kamere ne osvežava automatski već moram da prvo prebacim na neki drugi folder pa da vratim na folder sa kamerom.

Najlepša definitivno, koristio sam je od kada si je predložio međutim obrisao sam je jer mi folder sa slikama od kamere ne osvežava automatski već moram da prvo prebacim na neki drugi folder pa da vratim na folder sa kamerom.

Cudno, meni osvezi, mozda mu treba sekund da osvezi. Ipak to nije sistemska galerija, pa zbog toga.

U čemu je fora koristim proxydroid na poslu da ni mogao da koristim wifi i na n4 radi a na n5 sa istim podešavanjima ne radi, jel ima neki iskustva sa ovim

E ljudi treba mi neka aplikacija, da mi share-uje notifikacije (SMS, Call i sl.) sa telefona na komp. X puta mi se desi na ne registrujem to kad sam na kompu, sto od ili slusalica ili drugih stvari.

Iskobeljao sam nesto, aplikacija Pushbullet, ima li sta bolje (best pick) ili sam na pravom putu, da ne trazim dalje. :)

Ја користим pushbullet од када постоји и савршено ради.

Dobar je pushbullet, šteta što radi samo preko Google naloga.

Sto je steta. Svejedno preko kog ce raditi, svakako nema veze sa njim, a gmail svako ima ko ima Android.

ISto da si reko, steta sto Google Play radi sa Gmailom, nidje veze :D

Ja sam nekoliko puta sebe pokusavao da nateram da koristim taj pushbullet, jer mi deluje kao super cool aplikacija, ali nikako nisam mogao da vidim nijednu prednost iste.

Предност у односу на шта?

Nađeš neki link koji hoćeš da pročitaš na drugom uređaju a ne koristiš Chrome.
Ili puniš telefon negde gde ti nije pri ruci dok si na kompu.

Нисам добро написао, са чим је Nabukodonosor поредио и не види предности...

Па најбитнија функција је да видиш нотификације на компу када ти телефон није при руци...

Ne volim da mi uvek zvoni telefon i ugasim zvono pa ako je neko bitan dohvatim telefon, ako nije nastavim dalje.
SMS poruke pročitam da ne palim telefon, a od nedavno može sa računara odma i da se odgovori. Slanje linkova sa telefona na računar i obrnuto.
Pushbullet je obavezan deo mog korišćenja telefona od kad se app pojavila...

Па најбитнија функција је да видиш нотификације на компу када ти телефон није при руци...

Pa to je ok, ali skype imam na racunaru, viber takodje, email takodje. Jedino sms kad mi stigne, ako ga bas ne vidim u tom trenutku. Ali nije toliko bitno da bih instalirao dodatnu ekstenziju na racunar i posebnu aplikaciju za to na telefon.

Ja sam nekoliko puta sebe pokusavao da nateram da koristim taj pushbullet, jer mi deluje kao super cool aplikacija, ali nikako nisam mogao da vidim nijednu prednost iste.

Sta se imas tjerati, ako ne vidis prednost, znaci da ti i ne treba, jednostavno :D

Kud ranije ne saznah, Gibo sto ne rece, koliko puta se desilo da zaboravim na telefon, slusam muziku ili slicno, necu stalno buljiti u telefon i gledati u njega. A hvala Bogu zvucnik jak, cuje se u drugu sobu :D

Било је речи о pushbullet-y неколико пута, али ти ниси тада посећивао ову тему :p

Треба ти екстензија у Хрому, да би радило.

Pa nije moranje, ima i Windows app, ja to koristim

Па добро, мени је тако лакше.
Тако са екстензијом ради и на Линуксу...

Nazad
Vrh Dno