Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koja je najbolja aplikacija za pracenje tv serija?
Treba mi neka koja ce me obavestavati kad izadje nova epizoda neke serije koju pratim.
Zahvaljujem unapred.

Notifikacije rade samo u pro verziji ako se ne varam a ja nisam jos namestio platnu karticu za kupovanje :)
Jel ima neka free ili da guglam? :)

Namjestio sam da mi prebacuje na 2G kada je ugasen ekran, a da vraca na 3G kad je ukljucen ekran, preko Taskera. Sve je to OK, ali mislim da ce mi prekinuti vezu ako me neko nazove, jer dok prebaci sa 2G/3G i obratno izgubi se na trenutak. Ima li rjesenje za ovo, ili neka dobra alternativa. Nemam Xposed.

Ne prekida se veza kad prelazi sa 3g na 2g

Ne prekida se veza kad prelazi sa 3g na 2g

Kod mene prekida, nestane signal na sekund mozda.Mada sam procitao u Synapse-u, tamo ima da biras network mode na kraju. Kao preporucuju GSM_auto ili CDMA_auto za redukovanje onog wakelocka-a msm_hsic. Takav mod da forsira 2G kada je signal losiji, kod mene je po defaultu WCDMA_prefered gdje forsira 3G kad je signal los. Bas naopako :D

Prekida se razgovor i moraš opet da zoveš?
U mojoj sobi me redovno prebacuje na 2g dok telefoniram i ne prekida se razgovor, čujem da kvcne u slušalici i bude slabiji kvalitet od tad, ali poziv se ne prekida.

pa, postavi u taskeru uslov da u slučaju da razgovaraš prebaci sa zadrškom, nakon razgovora

Dogadja li vas se na Lolipopu u Tapatalk - u ova situacija kao na SS -u?
Kada kliknem na gornji desni ugao za opcije.
Clear data and cache nije pomoglo...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416212093927.png
    uploadfromtaptalk1416212093927.png
    158.4 KB · Pregleda: 334
Poslednja izmena:
Identično.

e1fe264311ebd34009a6adaf7756ecb2.jpg

Možda je do Dark teme? Čini mi se da se ne dešava na light...

Ne, na light se ne dešava. Moraće da apdejtuju aplikaciju da bude kompatibilna sa lolipopom.

Poslednja izmena:
Zdravo društvo,

Opcija Stripe Unicode mi ne radi u EvolveSMS.

Zna li neko zbog čega je tako ili je to neki bug za koji treba da čekam da se otkloni?

BTW, ni na prošloj verziji nije radila.

Pozz.

Ne, na light se ne dešava. Moraće da apdejtuju aplikaciju da bude kompatibilna sa lolipopom.

Developeri su imali developers preview baš zbog ovih situacija i imali su vremena da srede sve, ali ih je bolelo uvo.

Inače, preporuka za QKSMS, bolji mi je nego Textra.

Aj neka mi neko kaze kako da obnovim onih 50GB na dropbox-u? Imao sam do skora toliko, sada vidim odjednom samo, 8.5Gb imam.

Nikad nisam video opciju Share na play store, doduse nisam ni zagledao a I nije mi trebala. Sad vidim, hvala :)

Poslednja izmena:
Odmah ispod ona 3 prva komentara

Da, tumbali su, loš je ovaj novi layout po meni. Probaj da nađeš aktuelnu verziju neke app :)

Poslednja izmena:
Notifikacije rade samo u pro verziji ako se ne varam a ja nisam jos namestio platnu karticu za kupovanje :)
Jel ima neka free ili da guglam? :)

Ja umesto notifikacija pošto koristim free jelte, imam dashclock i onda ekstenzija za series guide i onda mi stoji koje serije izlaze i uvek znam kad i šta :)

Zašto imam od jutro ovu grešku kad kod odem na neki link okacen na TT

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416232774792.png
    uploadfromtaptalk1416232774792.png
    59.5 KB · Pregleda: 280
Nazad
Vrh Dno