- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Potreban ti je barem Android 4.3. Ako ispunjavaš taj uslov, onda nisi skinuo dobro apk fajl (ponovi operaciju). 
Potreban ti je barem Android 4.3. Ako ispunjavaš taj uslov, onda nisi skinuo dobro apk fajl (ponovi operaciju).![]()
Nemam 4.3 to je to :-D
Kupio sam sada Velur, ranije sam kupio i Elun, Alos i Riffon. Predlog za Viktora, voleo bih da vidim neki icon pack koji bi imao boje kao Elun, dakle malo "jace" ali da ima i senke kao Velur.
A kako se menjaju ikonice na Androidu?![]()
AppSales i AppDeals skini
Boat i operaNa kom brauzeru postoji Text reflow? Jel moguće da su svi izbacili tu sjajnu opciju, ili ja negde grešim?
Hvala za podrškuKupih i ja sad alos, da malo cryten promenim. Voleo bih ikonice za ove naše domaće kladionice, Meridian npr. Ni Benchmark app nema ikonicu. Eto, malo preko veze...
Hvala za kupovinu. Videcu šta mogu da uradimKupio sam sada Velur, ranije sam kupio i Elun, Alos i Riffon. Predlog za Viktora, voleo bih da vidim neki icon pack koji bi imao boje kao Elun, dakle malo "jace" ali da ima i senke kao Velur.
HvalaTi verovatno kao i ja nemaš AMOLED displej pa su boje normalne i bledunjave
Ja sam kupio Cryten i super je i ima gotovo sve bitne ikonice, ali bih isto voleo da su boje malo jače ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari