Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imao sam ranije instaliranu Flexy keyboard i sad nece da mi je instalira. Jel zna neko gde bi mozda ostalo nesto od starij fajlova, da probam da pobrisem?
Вероватно фајл далвик кеша остао негде. Тражи ручно фајл са називом flexy у data.

Sta ce vam te cleaner aplikacije nije ovo windows :d Eventualno CCleaner da se pocisti cache, thumbnail i sl.

Da li SD Maid ili CCleaner mogu da ciste cash, empty folders posle deinstalacije aplikacije?

clean master cisti trash to je najbolje ocijenjena aplikacija te vrste a skinuta je preko 50 miliona

Da ali je puna bloatwarea, gura se svuda, svaki cas izbacuje neka obavestenja i trosi puno resursa. Zato sam je i izbacio davno...

Da li SD Maid ili CCleaner mogu da ciste cash, empty folders posle deinstalacije aplikacije?

Mogu obe. Ja koristim CCleaner. Koristim prvenstveno iz razloga sto je imam na kompu i sto mi je draga. Ima te neke "sigurne" cleanere koje mozes da odradis i bez aplikacije (ai je ovako sve na jednom mjestu i intuitivnije), App Manager (moze se bristai vise app istovremeno) i System Info (podaci o pkrenutim procesima, zauzece memorije CPU...)

Pri tome besplatan, lijepo slozen UI, bez reklama i ostalih s*anja nepotrebnih.

Sd Maid jedan jedini, manite se ostalih stvari.

Ja samo sd maid koristim.

Da li ima neki menadzer za ram, konkretno da mi prikaze sve trenutne procese i da ja mogu da ugasim neki koji mi ne treba dok ga sam ne upalim?

Clean Master je bloat zesci, CCLeaner ili Sd maid kao sto neko rece.

Je zna neko zbog čega mi traži da platim neke aplikacije koje su sigurno besplatne?

Koliko sam video u drugoj temi, on ti ne traži da platiš, već samo da dodaš karticu. To nije isto. Verovatno te aplikacije imaju In-App Purchase, pa Google zahteva dodavanje kartice ili nekog drugog sredstva za plaćanje.

uploadfromtaptalk1413379417052.jpg
Već par puta mi se swype ovako zapucao i drži telefon budnim.
Jel zna neko o čemu se radi?

Verovatno se ne bi dešavalo ako mu isključiš sync. Meni se to nikad nije desilo a uključen je...

Sta gubim isključivanjem sync-a?

Koliko sam video u drugoj temi, on ti ne traži da platiš, već samo da dodaš karticu. To nije isto. Verovatno te aplikacije imaju In-App Purchase, pa Google zahteva dodavanje kartice ili nekog drugog sredstva za plaćanje.
Ok, hvala.
Probaću da dodam i da vidim sta ce se desiti

Koja aplikacija zaključava dozvole pojedinačno u aplikaciji?

Ako sam te dobro razumeo treba ti app ops i xposed modul.

E ***, ja nisam na stock romu od kako sam prvi put rutovao telefon :d

Bila je jedna app koja je radila zaključavanje dozvola, neko je spomenuo u ovoj temi ali ne mogu da nađem :)

Ova TouchPal tastatura je stvarno dobra :D Ima skinut Suretype fazon sa Blackberry-ja (dva slova na jednom tasteru)..stvarno povecava prostor na manjim ekranima i poboljsava preciznost, plus ima predikciju za srpski, a ima i cirilicnu tastaturu :)

Nazad
Vrh Dno