Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Što se tiče refresha za Sofa score aplikacije dobio sam ovaj odgovor od podrške:

[email protected]>
Hi there,
thank you for the feedback.
Refresh rate is already set to lowest value possible - 15 seconds. Only now there is no special setting in the app.

nešto sumnjam da to zabaguje. moraću testirati.

toliko

Ja nemam taj problem sa kromom, ali nekada se desi kada pratim link iz neke app da pise da ne moze da ucita stranicu, pa kliknem reload i sve radi.

Izasao updejt za chrome na usa ps. Nije los na prvu loptu. Videcemo..

Odlican je novi Chrome. Citanje theverge-a i takvih fancy responsive sajtova je ekstra sad :)

A nervira me ikonica novog Chrome-a. Stara je bila lepsa :eek::D

Neki laksi a ne toliko ruzan launcher?

sta znaci ruzan?
pretpostavljam da je nova ovde najpopularnija. mozes da promenis apsolutno bilo sta tako da izgled sigurno nije problem.

btw, evolve sms prestao da radi kod mene. prvo je brljavio na razne nacine, izgubio sam arhivu i sada ne radi uopste. reinstal ne pomaze. presao sam na textru koja je ok, ali evolve ima preciznija podesavanja i sliding koji mi je postao nezamenljiv.

Poslednja izmena:
btw, evolve sms prestao da radi kod mene. prvo je brljavio na razne nacine, izgubio sam arhivu i sada ne radi uopste. reinstal ne pomaze. presao sam na textru koja je ok, ali evolve ima preciznija podesavanja i sliding koji mi je postao nezamenljiv.

Kod mene nisu stizale poruke iako je onaj ko mi šalje te iste poruke dobijao izveštaj o tome da je poruka dostavljena. Baš me je razočarala aplikacija a bila mi je ekstra.

Kod mene nisu stizale poruke iako je onaj ko mi šalje te iste poruke dobijao izveštaj o tome da je poruka dostavljena. Baš me je razočarala aplikacija a bila mi je ekstra.
Ja imam 1.9.5 verziju i šljaka mi... Nemam nikakav problem...

Meni je sms ipak bitan, jer neko može da mi pošalje poruku a da je ja uopšte ne vidim i da mi napravi ******. Isto se dešavalo i mojoj devojci, zamal da raskinemo zbog aplikacije :D

Koristim CM Browser i zaista sam prezadovoljan njime (bio). Od poslednjih par update imam problem da video pusta preko svog playera i nikako ne mogu da nsmestim kao ranije da mi na primer you tube otvara preko aplikacije ili neki video sa nekog sajta preko MX playera.

Player koji je integrisan u samom browseru je jako oskudan sto se tice opcija. Moze li mi neko reci kako mogu da namestim kako mi je bilo ranije ili moram da nadjem stariju verziju?

Edit: makar kod mene, sad vidim da isti video player je i na opera mini.

Poslednja izmena:
da li postoji app kojabi mogla TW da ppoboljša u smislu da može da mu doda pokrete prsta po ekranu kao što ima nova lance?

Koristim CM Browser i zaista sam prezadovoljan njime (bio). Od poslednjih par update imam problem da video pusta preko svog playera i nikako ne mogu da nsmestim kao ranije da mi na primer you tube otvara preko aplikacije ili neki video sa nekog sajta preko MX playera.

Player koji je integrisan u samom browseru je jako oskudan sto se tice opcija. Moze li mi neko reci kako mogu da namestim kako mi je bilo ranije ili moram da nadjem stariju verziju?

Edit: makar kod mene, sad vidim da isti video player je i na opera mini.

Probaj da u listi instaliranih aplikacija nadjes taj browser i odradis "clear defaults".

Probaj da u listi instaliranih aplikacija nadjes taj browser i odradis "clear defaults".
Odradio sam to vec, nije pomoglo. Neka potvrdi jos neko ko koristi CM browser, ali izgleda da su u novijim verzijama namestili da mora preko ovog integrisanog playera koji moze jako malo toga da ponudi.

Moze preporuka app za download muzike

Odradio sam to vec, nije pomoglo. Neka potvrdi jos neko ko koristi CM browser, ali izgleda da su u novijim verzijama namestili da mora preko ovog integrisanog playera koji moze jako malo toga da ponudi.
I kod mene na novijoj verziji pušta preko integrisanog playera, clear defaults ništa ne menja.

Nazad
Vrh Dno