Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne. Radi dobro. Skini noviju verziju.

Meni nema šanse da se desi da slušam u pozadini jednu jedinu pesmu celu. Nisam pokušavao dok sam u aplikaciji ali kako krenem da čitam nešto na Tapatalk posle minut pesma stane

Verzija 2014.03.03 radi bez ikakvih problema.

Ja onda zapravo imam noviju verziju a ti kažeš skini noviju :D
2014.06.11
Poslednja verzija sa Google Play

Zato što sam ja imao sličan problem sa još starijom verzijom, a rešio sam tako što sam skinuo i instalirao 03.03.

Poslednja izmena:
Skinuo i tu verziju, čim idem na home pa na Tapatalk pesma stane. Nekad odmah nekad posle minut. Onda pokušam iz notifikacije da pritisnem pause pa opet Play, ništa.
Ništa, uninstall

Wally je bruka dobar. Pogotovo što je uradjen sad kao u Android L fazonu.

Mala pomoc potrebna mi je neka aplikacija za neko minimalno doterivanje video snimaka,tipa skratiti i ubaciti nesto;)
Hvala

Pitanje za one koji koriste Chrome beta, jel vam se dešava nešto čudno sa tabovima?

Ima bug sa search barom. Ako hoćeš drugi put da pretražuješ ne možeš da je izabereš.

Sve radi bez ikakvih problema, samo povuces slike ka dole i pojavi se search bar.

Pitanje za one koji koriste Chrome beta, jel vam se dešava nešto čudno sa tabovima?

Ja sam probao krom, ali mi je ova nova opera sa tablet ui-em mnogo prakticnija od kroma, a isto lepo rade.

Poslednja izmena:
Ne bi trebalo ni u jednom trenutku da se preklapa.

Ni ne treba da stoji stalno search bar, cemu da bespotrebno zauzima mesto.

Kod mene je ok, verovatno nije dobro prilagodjena svim rezolucijama

b98aae23a94847181f2d841b9a850dac.jpg

Vrati se na taj trending koji je prvi. Pa nazad na search i trebalo bi da dobiješ bug.

cfdefd727f6da83499a61f0202079184.jpg

Poslednja izmena:
Meni isto radi search normalno, nema bagova. Vrh aplikacija :)

Koju app koristite za zaključavanje ekrana? Nexus 5, nova launcher
Hoću da štedim power dugme koliko mogu.

Screen lock and off.
I namestio sam da se na double tap se zakljucava :)

Screen Off and Lock

Mada koristim LockScreen aplikaciju od 15 KB koju sam izvadio iz Gigabyte Guru telefona. Uploadovao sam je ovde u temi ranije.

Ja je aktiviram preko Home Launchera, umesto Google Now.

Poslednja izmena:
Vrh Dno