Ni jedna verzija FB vise ne prikazuje poruke bez mesengera. *****izam!
Obzirom da nije moguće legalno kupiti aplikacije iz Srbije smatram da nema kršenja domaćih zakona. U suštini bih mogao na svakom telefonu privremeno pridružiti gmail nalog kojim je aplikacija kupljena, instalirati aplikaciju, nakon toga obristi nalog i trebalo bi da radi?
Obzirom da nije moguće legalno kupiti aplikacije iz Srbije smatram da nema kršenja domaćih zakona. U suštini bih mogao na svakom telefonu privremeno pridružiti gmail nalog kojim je aplikacija kupljena, instalirati aplikaciju, nakon toga obristi nalog i trebalo bi da radi?
Sta koristite za sinhronizaciju/backup/prebacivanje PC-telefon i obrnuto preko LAN-a/wifi-a?
Treba mi nesto preko cega bi:
-lako prebacivao faljove sa telefona na kompjuter i obrnuto
-backup-ovao automatski slike i slicno
-da sve ide preko wifi-a
-da ne mora da se povezuje rucno (npr AirDroid trazi skeniranje koda svaki put... jos sei prebaceni fajlovi kompresuju)
@Nemanja Za ručno prebacivanje AirDroid, a za automatsku sinhronizaciju foldera preporučujem FolderSync. Odlična aplikacija.
Kada otvorim sa tim programom iz showboxa dobijem poruku da nije pronadjen titl i ponudi da ukucam ručno u pretragu sto i uradim ali se nista ne dešava nakon togahttps://play.google.com/store/apps/details?id=nl.anaar.xbmc.mxsubtitles
Otvori iz Showbox sa ovim programom. Moraš ručno da ukucaš ime filma i on ti posle skidanja prevoda otvara film u mxplayer.
Na Tapatalk mi ugasene notifikacije, medjutim, ipak po nekad mi stize po neka notifikacija.. Probudi me nocu i slicno. I to uvek je u pitanju bench forum.
Kako je moguce ovo i kako da resim?
Hvala sada radi!!!!Pored subs launchera treba ti i open subtitles engine od istog developera da bi pretrazivao prevode.
Koliko je bio na sniženju?Kupio sam ovaj poweramp na sniženju, zaista najbolji muzički player
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari