Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

U proseku app košta koliko i pakla cigareta. Nije neki ekstreman trošak a imaš redovan update I nemaš cimanje. Ja sam nakupio za par godina aplikacije u vrednost nekih 50ak eura.

Pakla cigara sad je 200 dinara, a ima i finih popusta i aplikacija koje su manje od pakle cigare :)

Ne ne ne, kazemo bolje kupiti app, nego kutiju cigara :p

Još da je meni dočekati Tasker na popustu :).

@6pack A sad ti propagiraš alkohol :D

Neka aplikacija koja meri net protok svake aplikacije zasebno ? Ako tako nesto postoji?

Pa to ima u okviru samog sistema...od ICSa pa na ovamo valjda

Добра апликација и ја сам је купио.

ja vidim samo free app ne vidim nigde premium ili tako nesto, moze link?

Premium se kupuje iz same aplikacije (IAP).

Imam jedno pitanje, hteo bih da ubacim neku navigaciju, moze li neko da mi preporuci koja je najbolja za android telefone i da li mora da mi bude rutovan telefon kako bih je instalirao?

Uglavnom ne treba da bude rutovan telefon. Imaš sekciju koja se bavi samo navigacijama na mobilnim uređajima. Pročitaj tamo i uživaj.

Na icsu sam ,ali nema ...tj ima data usage ali ne vidim ko sta i koliko trosi nego samo grubo ukupan saobracaj na nivou od 7 i mesec dana ...

Na icsu sam ,ali nema ...tj ima data usage ali ne vidim ko sta i koliko trosi nego samo grubo ukupan saobracaj na nivou od 7 i mesec dana ...
Kako nema?
9ubadany.jpg

Jel još nekome Messenger aplikacija vuče bateriju putem GPS iako je location isključen i na telefonu i u aplikaciji?

Meni ne. Gde to gledas? BBS ili u telefonu battery, pa onaj grafik?

Nazad
Vrh Dno