skini ovu app..treba da moze i preko nje..ne mora preko browsera...6pack, super radi .... samo je lose kad hoces da pratis snimak sto mora preko browsera na fonu.... bilo bi odlicno kad bi moglo isto preko te aplikacije da se gleda.....
To sam prvo pomislio ali probao sam 6-7 fajlova i nista nece.Da ti nije oštećena arhiva?
flatroJel moze preporuka za neke flat ikone a da nisu od vertimusa jer imam skoro sve?
Pređi na es file explorer pa probaj sa njim.To sam prvo pomislio ali probao sam 6-7 fajlova i nista nece.
Jel ima jos neko problem sa raspakivanjem arhiva u Root Explorer-u? Stalno mi prijavljuje failed.
Probao sam sad istu arhivu i sa ES-om hoce da raspakuje, a sa RootExplorer-om nece.Sve radi kako treba, nikad nisam imao problema. Skini ponovo arhivu pa probaj.
Edit: Na kraju sam odustao od oba i posto imam instaliran Rom toolbox, napravio dam precicu za njegov explorer i lepo sljaka sve.Probao sam sad istu arhivu i sa ES-om hoce da raspakuje, a sa RootExplorer-om nece.
Jel moze preporuka za neke flat ikone a da nisu od vertimusa jer imam skoro sve?
kakva su vam iskustva, tj. odakle skidate ove placene applikacija/igrica, a da nije rootan mob ??
nes sam na youtube gledo, ko najlaksi nacis skinut "APPDROID" pa preko njega skidat na mob odma, iko koristi ovu app? jel ok ?
skidanje tih placenih aplikacija besplatno se zove piraterija i nije dozvoljena na ovom forumu. inace ih skidamo sa playstore gde ih i placamo jer nisu skupe
+1 Sve aplikacije koje imam su kupljene,osim, naravno, onih koje su free.Ne vidim razlog da na taj način odgovaraš subtractoru. Piraterija je zabranjena na Benchmark forumu, kao i svaki razgovor u vezi sa njom. Inače, da, dobar deo ljudi ovde kupuje aplikacije koje koristi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari