Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kupio sam ga preko amazona, ali ne mogu da ga "nateram" da pusti ista od serija...

Jel moze preporuka za neke flat ikone a da nisu od vertimusa jer imam skoro sve?

Goolors, clickui, flatro, stark, minimalui...

Jel koristite samo google play od android aplikacija za skidanje ili postoji jos neki podjednako dobar program ili mozda vise njih ?

^ima dosta toga zanimljivo....
1Mobile recimo...a sa Narodnim aplikacijama iskljucivo samo BlackMart...

Pobah ovaj 1mobile, nudi mi update za FB i Messenger iako mi na GP stoji da nema update, nudi mi update za swiftkey koji sam kupio preko amazona i za sygic koji je piratski :D

I BlackMart uglavnom nudi update za mnoge programe koje imam na mom fonu, a nema ih još na GP… Uradim svaki put kad ponudi, i nemam nikakvih problema…
Jedino me buni ponuda za Viber:banghead:
by8ezade.jpg

Jel ima jos neko problem sa raspakivanjem arhiva u Root Explorer-u? Stalno mi prijavljuje failed.

Da ti nije oštećena arhiva?

Evo ja sam uzeo. skroz je drugaciji od android sistema kao takvog pa je potrebno navikavanje. deluje zanimljivo i nudi lepu promenu. trenutno mu fali jos malo opcija, ali videcemo.

edit: uff, nije ovo gotovo nikako.
podeljen je na 3 ekrana (4 ako se doda widget page) i oni se ne mogu menjati i koristiti po zelji.
prvi ekran je cist visak. 4 ikone na centru ekrana. to je isto sto i dock na normalnom launcheru.
drugi ekran je u redu, mada podesavanja ne bi bila losa. podeljen je na kategorije i u svaku se mogu ubaciti aplikacije po zelji.
treci ekran je, zamalo, ono na sta smo inace navikli. po defaultu se u koloni levo nalaze neke ikone, ali one se mogu menjati po zelji. moguce je staviti bilo koju ikonu bilo gde i podesiti velicinu. koliko vidim, nije moguce dodavati widget na ovu stranu vec samo stoji sat sa datumom na vrhu.
cetvrti ekran (opcioni) je za widgete.

draweru se pristupa swipom na gore sa dna, ali se ne moze skloniti na isti nacin swipom na dole. to je malo glupo i nije intuitivno. takodje nije moguce vratiti se na home ekran pritiskom home dugmeta vec se mora koristiti back. ovo mi ne odgovara jer iz svih app izlazim na home dugme. neke app na back vracaju u prethodni meni pa imam naviku da za sve koristim home.
takodje je uklonjen notification bar. postoji top bar sa vremenom i baterijom, ali to je to. na centru pise "voxis edit me" sto me iritira i ne zelim da stoji tu. ovo bi mozda bilo u redu da notification bar ne koristim, ali ga koristim i treba mi.

Najvaljeno je jos par opcija. izmedju ostalog, dodavanje ekrana. nadam se da bi i brisanje istih moglo da upadne tu jer prvi ekran stvarno nema sta da trazi tu.

inace, na sve ovo, treci ekran koji se jedini moze kako tako podesavati po zelji, editovanje ne radi (bar kod mene). kada probam da promenim velicinu ikonica ili da dodam nesto, voxis zabode :D. ovo znaci da je taj ekran dodatno useless.

postoji swipe bar (ili kako god se moze zvati). sa leva na desno izlazi bar sa nekoliko najcescih app, ali ovo je vidjeno vec puno puta na raznim launcherima.

sve u svemu, ja uopste ne vidim sta ovaj launcher nudi. nema nista sto ne mogu da uradim u nova launcheru. jedino taj drugi ekran ima kategorije slicne icon folderima u novi.

Poslednja izmena:
Probao sam sad istu arhivu i sa ES-om hoce da raspakuje, a sa RootExplorer-om nece.
Edit: Na kraju sam odustao od oba i posto imam instaliran Rom toolbox, napravio dam precicu za njegov explorer i lepo sljaka sve.

A sta fali es file exploreru?

Ma nesto mi je ruznjikav (subjektivno misljenje), inace lepo radi.

kakva su vam iskustva, tj. odakle skidate ove placene applikacija/igrica, a da nije rootan mob ??
nes sam na youtube gledo, ko najlaksi nacis skinut "APPDROID" pa preko njega skidat na mob odma, iko koristi ovu app? jel ok ?

Апликације људи купују нормално са play store-a уз помоћ неког vpn-a, најпопуларнији је tunnel bear.
За ту апликацију што си навео нисам никад чуо...

kakva su vam iskustva, tj. odakle skidate ove placene applikacija/igrica, a da nije rootan mob ??
nes sam na youtube gledo, ko najlaksi nacis skinut "APPDROID" pa preko njega skidat na mob odma, iko koristi ovu app? jel ok ?

skidanje tih placenih aplikacija besplatno se zove piraterija i nije dozvoljena na ovom forumu. inace ih skidamo sa playstore gde ih i placamo jer nisu skupe

skidanje tih placenih aplikacija besplatno se zove piraterija i nije dozvoljena na ovom forumu. inace ih skidamo sa playstore gde ih i placamo jer nisu skupe

piraterija je zabranjena na forumima kad se postavljaju linkovi, ovdje nisam trazio linkove vec misljenje o programu/applikaciji..

a inace nisam vas prepozno pa lafo svi placaju apps niko ko ne skida sa black marketa

Ne vidim razlog da na taj način odgovaraš subtractoru. Piraterija je zabranjena na Benchmark forumu, kao i svaki razgovor u vezi sa njom. Inače, da, dobar deo ljudi ovde kupuje aplikacije koje koristi.

Ne vidim razlog da na taj način odgovaraš subtractoru. Piraterija je zabranjena na Benchmark forumu, kao i svaki razgovor u vezi sa njom. Inače, da, dobar deo ljudi ovde kupuje aplikacije koje koristi.
+1 Sve aplikacije koje imam su kupljene,osim, naravno, onih koje su free.

U proseku app košta koliko i pakla cigareta. Nije neki ekstreman trošak a imaš redovan update I nemaš cimanje. Ja sam nakupio za par godina aplikacije u vrednost nekih 50ak eura.

@Curve
Dosta tih aplikacija ti bude na raznim popustima cak i za 0.10$ tako da stvarno budu dzabe :) a imas app koja se regularno updateuje i ne moras da juris uvek najnovije verzije

Nazad
Vrh Dno