Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^ Nemoj da pokrećeš instalaciju iz notifikacija, već preko ES File Explorera idi i ručno pokreni APK iz download foldera.

Jesu li uspeli da naprave aplikaciju koja detektuje treptaje i neda telefonu da ugasi ekran kao na samsungu?

Ovo što je masamunea okačio je najbolje rešenje, ne troši bateriju, ne treba mu svetlo.

Da li je neko uzimao voucher kao poklon nekome? To funkcioniše kod nas? Vidim da ima na Play Store "Redeem", sami ne bi da se zalećem...

Kupio u Engleskoj i uz malo gimnastike radi!

Potrebno je u Google wallet prebaciti adresu i radi voucher bez greške.
Eto ako nekog još zanima.

@Milko Tako je. 100 novčića = 1 dolar

@ujceq Da, možeš. Koliko vidim, akcija i dalje traje.

Чекај, инсталирам ових 5 апп и добијем 1.000 новчића. Онда са њима купим GTA и добијем још 2.000!?

Не капирам поенту ал кад је џабе и сирће је слатко.

Kupovinom Root explorer-a, koji je 3.99$(može se kupiti za novčiće) dobijaju se 120 novčića.
Takodje, Light flow 2.49$, dobijaju se 75 novčića.

Ako neko ima još neki predlog za neku korisnu aplikaciju na amazonu, neka slobodno napiše :)

P.S. Ne zaboravite, da bi ste dobili novčiće potrebno je da vam na profilu zemlja bude USA.

Poslednja izmena:
Da li ste uspeli kupiti San Andreas? Ja sam to pokusavao pre 3-4 dana onda i nisam ga nalazio prilikom pretrazivanja store-a i mislim da je bio na akciji samo za one kojima je acc na co.uk...

Takodje ga nema ni sada kada ga trazim :/

Edit: Uspeo sam preko kompa sada. Problem je sto kaze da nije kompatibilna sa telefonom, pa valjda zato ne mogu preko telefona da je nadjem ;)

Poslednja izmena:
ne da mi da kupim nijednu od ovih app kaze ne moze sa moje geografske lokacije!?

na telefonu se registruj preko vpn-a, a uzmi neku fake americku billing adresu..

Пробај ову,
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kkeyser.android.eyebuddy.demo
ако ти одговара купи, демо проверава на 5 секунди. У плаћеној можеш да подешаваш.

našao sam je juče sam ali pro verziju pa sam se cimao. nije radila. sad sam probao ovaj demo i radi extra. videćemo potrošnju. screeble radi takođe odlično ali mi je ovo elegantnije. od potrošnje zavisi koju ću koristiti. ali kad bih našao hold screen neku stariju ver možda bude kako treba.

pa majkumu pise da smo na spisku zemalja...
kupovao sam ranije app (novcem). u cemu je sad fora?

^ Ovde je mnogo jednostavnije nego na GP. Samo uneseš neku USA adresu u profil i to je to. Nije potreban nikakav VPN.

Posto imam kes na kartici, pri kupovini gta oce da mi skida kojinove kojih imam 2.5k ili pravi novac? Ili ima negde da se bira?

Nazad
Vrh Dno