Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel koristiš narodnu pro verziju?

Danas na Amazon App Store se mogu dobiti 700 novčića skidanjem 7 aplikacija koje su postale besplatne. Ko ne zna, 700 novčića je u vrednosti 7$ dolara za kupovinu aplikacija.

I meni vrlo često. Juče je bio update play storea, pa ćemo videti da li je rešeno.

Napravili da možeš da sam update-ujes Play Store i na kraju ne možeš. Koji su moj onda do pravili.

Inače jel imaš poslednji GPS?

To su aplikacije u photography favorites, skinuo sam 5 aplikacija, ali i dalje neznam gdje su mi novcici? Kako to vidjeti?

Hahaha, greška u koracima :d

Pa vidi, poslednji su 4.4 :)
Edit: Poslednji su 4.4.48 :D

Poslednja izmena:
To su aplikacije u photography favorites, skinuo sam 5 aplikacija, ali i dalje neznam gdje su mi novcici? Kako to vidjeti?

Gore stoji broj novčića, odmah pored lupe za pretragu. Isto se dobija i kada odeš u Amazon Coins u meniju sa leve strane (pričam o Amazon App Store aplikaciji, ne znam za sajt).

Meni za Play Store pise 4.6.17

Radi se i o Amazon App store aplikaciji, nemam nista od toga navedenoga, nista mi ne stoji pored lupe, a ni nemam tu opciju amazon coins. :trust:

Ma kad je ta verzija izašla, ja sam juče instalirao ove 4.4..48 :D
Vala baš me neće
Nemam sad vremena ni da probam te nove, pakujem se s'd , idem kućici za vikend :D

Gore stoji broj novčića, odmah pored lupe za pretragu. Isto se dobija i kada odeš u Amazon Coins u meniju sa leve strane (pričam o Amazon App Store aplikaciji, ne znam za sajt).

Koju verziju AppStore imas i na kom uredjaju to gledas? Ja na Nexus 4 na verziji 9.0003.638 ne vidim nigde.

Ista verzija kao kod tebe Amazon App Store 9.0003.638.0C. Koristim Nexus 5.

yryzu8u2.jpg

Na Amazon sajtu mi kaze "Amazon Coins are not available at your location.". Jel ti mozda koristis neki VPN ili nesto slicno?

Ista verzija, LG G2, zaista mi nije jasno. Treba li jos nesto aktivirati? Imas li nalog za placanje ili sl.?

EDIT: Amazon Coins are not available at your location.

Poslednja izmena:
Koristi US adresu na nalogu kako bi kupovao normalno i na popustima kao da je tamo.

I treba imati karticu.

Meni je redovna adresa, posto sam kupovao i fizicke stvari sa Amazona, karticu sam dodao.

Je l' zna neko gde se nalaze sačuvane Web strane? Treba da ih pregledam na računaru, nikako ne mogu da ih nađem. AOSP browser i Opera mogu da pokrenu sačuvanu stranu, dok Es file Explorer, kao ni ova mrtva pretraga kada je telefon zakačen na računar ne nalaze ništa

Tu je, ali ima neku .ombl16 ekstenziju, desktop browseri ne mogu da ga otvore. Hvala u svakom slučaju

Meni je redovna adresa, posto sam kupovao i fizicke stvari sa Amazona, karticu sam dodao.

Vidiš mi uglavnom kupujemo digitalne stvari sa amazona pa držimo neku US adresu.
Ti možeš napraviti jedan nalog koji ćeš koristiti za android sa US adresom, a stari koristi za poručivanje stvari.

Ja sad promenio adresu na neku US i opet nece da mi da coinse :/

Edit: I do 2800 besplatnih coins-a!!!!!!! http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?t=2057211017
Kome radi nalog neka odradi ovo i posle moze da mi plati pivo, necu se ljutiti :)

Edit2: AHAAAAAAAAA!
Nasao sam gde da promenim zemlju da proradi, samo sto sam vec skinuo 3-4 app. Sa kompa kad odete na sajt pa Your Account pa izaberete Manage Your Content And Devices i tu ima Change Country :) Bar vise nemam ono obavestenje da ne rade Coinsi za moju lokaciju. Idem probati skinuti nesto sada.

Edit3: Nakon svega sam ubacio uspeo i da dobijem da mi u aplikaciji pise 0 coins gore, i sada sam install jednu besplatnu sa onog spiska od 9 komada i nisam dobio tih 100 coinsa :/

Edit4: Ipak radi, dobijam coinse :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno