I meni vrlo često. Juče je bio update play storea, pa ćemo videti da li je rešeno.
Inače jel imaš poslednji GPS?
Napravili da možeš da sam update-ujes Play Store i na kraju ne možeš. Koji su moj onda do pravili.
Inače jel imaš poslednji GPS?
To su aplikacije u photography favorites, skinuo sam 5 aplikacija, ali i dalje neznam gdje su mi novcici? Kako to vidjeti?
Gore stoji broj novčića, odmah pored lupe za pretragu. Isto se dobija i kada odeš u Amazon Coins u meniju sa leve strane (pričam o Amazon App Store aplikaciji, ne znam za sajt).
Na Amazon sajtu mi kaze "Amazon Coins are not available at your location.". Jel ti mozda koristis neki VPN ili nesto slicno?
Koristi US adresu na nalogu kako bi kupovao normalno i na popustima kao da je tamo.
Danas na Amazon App Store se mogu dobiti 700 novčića skidanjem 7 aplikacija koje su postale besplatne. Ko ne zna, 700 novčića je u vrednosti 7$ dolara za kupovinu aplikacija.
Meni je redovna adresa, posto sam kupovao i fizicke stvari sa Amazona, karticu sam dodao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari