Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hajde pomozite mi, zaboravio sam kako se zove app koja radi screenshot ali ima "okvire" (izabere se koji fon hoces) pa se odradi da prikazuje ceo SC sa telefonom? Imao sam pre i obrisao i sada ne mogu da se setim, trazim po Netu celi dan. :trust:

Edit: Nasao Screen Maker, trazio sam kao screenshot maker i sl.

Poslednja izmena:
Ugasen nam je telofon,za to vreme nas je neko zvao,upalimo telefon i dobijemo sms propusten poziv i broj uz to. E sad da li imamo neku aplikaciju koja ce umesto broja da napise ime od tog ko je zvao(ako je u imeniku)?

Ne znam koja je fora sa tim da ti piše ime da to svi traže. Ja kad vidim propušten poziv uzmem i okrenem i vidim ko je to ako ga imam u imeniku. Mada telefon mi stalno radi, ne sećam se kad sam bio nedostupan tako da te poruke ni ne vidim :)

Bolje je trenirati memoriju da znaš koji je to broj iz imenika, ili da znaš ako nije.

Kako se bese zove aplikacija koju su hvalili po forumu za pracenje posiljki? Da li se varam ili je bila pominjana neka u koju je pored svih kosookih postanskih servisa bila uneta i nasa Posta, pa je moguce pratiti posiljku od kine do i kroz Srbiju?

Ili package buddy :)

I ja sam dosta dugo koristio TrackPack, međutim, nikada nisam bio u potpunosti zadovoljan. Nekako mi je inertan i spor.
17Trackers je previše jednostavan, ne može da sačuva ni poslednje stanje, već svaki put iznova učitava, ima bubica, bug sam mu otkrio posle 15sec korištenja, a probah sada i Package Buddy i na njemu ću ostati :) Smara malo ona reklametina, nešto AdAway ne plevi, ali dobro, videću koliko je pro, možda i uzmem.

Zasto mi showbox koristi ovoliko gps koji je bio iskljucen sve vreme,
ade3u8a6.jpg

Probaj preko npr app ops da mu zabranis gps ili npr ako koristis SlimKat oni imaju svoj blacklist za aplikacije.

Sad sam potrazio appops izgleda da vise nema podrsku za 4.4.2

Ima, skini modul sa Xposeda koji ga krpi.
I skini Tapatalk da redovno pratiš forum, jer se pričalo o tome :d

Ima, odeš u settings i nađeš tu aplikaciju, pa na modify i isključi lokacije.

Ok hvala na odgovorima, forume samo preko tapatalka i citam:-D mora da mi je promaklo da se pominjali o toj zakrpi.

Znaci posto je pp kod nas dostupan bice i gp sa aplikacijama koje se placaju? :D

Da, kad mrmot zamota čokoladu...

Google Play purchases in 12 countries, including the U.S., Germany, and Canada. When you make a purchase on Google Play in these countries, you'll find PayPal as an option in your Google Wallet;

U zadnje vrijeme mi se dešava da Google Play puca i vraća me na homescreen kad radim update alikacija, pokrenem update dve-tri aplikacije istovremeno i on tada kao i uvijek ide jednu po jednu ali kod nekih samo pukne i kad se vratim u Google Play vidim da nije uspio update te na kojoj je pukao pa moram ponovo. Dešava li se to još nekome? Meni tek u zadnje vrijeme. Nexus 4 je u pitanju.

I meni vrlo često. Juče je bio update play storea, pa ćemo videti da li je rešeno.

Ex Dialer, kad završim poziv on mi umjeto homescreen uvijek otvara neke aplikacije i moram ići back-back-back da me vrati na homescreen, iako sam Ex Dialer pokrenuo sa homescreen. I ove mi otvara po završetku poziva: Google Earth (inače ga ni ne koristim) - Opera - GoSMS, te tri baš tim redom. Danas sam imao oko 20 poziva (neuspješnih, zbog ovih poplava i opšteg haosa, mreža skoro da ne radi) i stalno mi otvara te aplikacije pa da bih opet zvao neki broj moram se prvo izboriti sa njima. To mi se dešavalo i ranije ali danas me baš zeza. Imam Ex Dialer 1.54 Pro. Da li se još nekome dešava? Kad stignem probaću noviju verziju, mada nisam siguran da mi je tako bilo na početku.

Vrh Dno