Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni prošlo tako što sam uradio Uninstall, pa opet na 3.25 i onda mi je ponudio najnovije.

I sada se pitam - šta mi je to trebalo?!? Pojavio mi se partial wakelock - Checkin Handoff Google Services i to 32%. Location odavno disabled...

Zna li neko iz kog razloga stock music plejer na androidu mi ne pamti zadnju poziciju gde sam stao na podcastima kad restartujem telefon?
Imao sam instaliran task killer (tad je pocelo) al sam ga uninstalirao. Problem je ostao.

Imao sam 700 coinsa na Amazonu i sad reko bezveze da probam da uzmem nesto jeftino i uzmem Calculator Pro (koji ne znam zasto ima Pro u nazivu :D) jer se za kupovinu njega dobijalo 30 coinsa i skinu mi 99 coinsa i pise 601 coins da mi je ostao. I izadjem iz aplikacije i udjem ponovo da se skonta pa da mi napise 631 coins da imam kad ono pise 881 coins. Mislim ne bunim se, pa ako neko hoce da rizikuje 69 coinsa za ovu app, mozda i profitira :)

Play bi trebalo i da se sam nadogradi, meni je pre neki dan.

Mislio sam da je wakelock možda nastao zbog neuspelog update Play Store, pa sam krenuo ručno. Evo gledam of sinoć sa uključenim wi-fi za 9 sati izgubio je 4% i nema tog wakelock.

Da li ima neko problema sa zooperom? Ne prikazuje mi temperaturu dobro, yahoo weather ne prepoznaje lokaciju a yr.no mi daje neke netacne podatke.

Edit: Ukljicen mi je bio geodecoder sada radi normalno. Ali mi posle svakog restarta vraca geodecoder ukljucen.

Poslednja izmena:
Da li je neko uzimao voucher kao poklon nekome? To funkcioniše kod nas? Vidim da ima na Play Store "Redeem", sami ne bi da se zalećem...

FolderSync Lite problem

Naime, svaki put kada radi sync dobijem neke "conflicts" i ne piše ništa osim putanje fajla kod koga je nastao conflict... O čemu se radi...? U programu mi je podešeno "if conflict happen - skip file"

Moze li BBS da vidi detaljniju potrosnju u okviru Android System stavke? WakeLock Detector mi daje preko 300 wakelock-ova za prijepodne.

Isto tako mi je u Batt Stats telefona, Android System ispred ekrana....

Kako vam radi viber?Meni uzasno koci i secka na galaxy S3 a probao sam sa reinstalacijom i problem i dalje ostaje?

Ili nađi stariju verziju ili čekaj apdejt.

Која је тренутно апп за скидање видеа са YouTube актуелна? Користио сам Tubex док није убацио неке чудне пермисије. Више не ради та стара верзија. Шта сада да користим?

Tubemate

Једно питање момци, како да инсталирам гугл продавницу на телефон? Сестри је забаговао фон и обрисао све као и продавницу, па сад не може да скине ни једну апликацију -.- У питању је Теленоров One Touch, не знам тачну алкател ознаку

Једно питање момци, како да инсталирам гугл продавницу на телефон? Сестри је забаговао фон и обрисао све као и продавницу, па сад не може да скине ни једну апликацију -.- У питању је Теленоров One Touch, не знам тачну алкател ознаку

Factory reset pomaze ja msm.

Radi li Showbox više? Nikako da nadjem normalan apk pa ako neko ima nek salje u pm.

ne znam sta podrazumevas pod normalan apk. bilo koju verziju da imas sama ce ti ponuditi update kada upalis program. a ako ti se odmah ugasi onda ti je do neke ad block aplikacije.

Ja kotistim neku verziju i cim ga upalim ponudi update ali izabrrem da me podseti kasnije i ptogram najnormalnije radi. Nisam hteo da ga apdejtujem zabo onog gps njesra

Ja kotistim neku verziju i cim ga upalim ponudi update ali izabrrem da me podseti kasnije i ptogram najnormalnije radi. Nisam hteo da ga apdejtujem zabo onog gps njesra

Preko App ops mi oduzmi dozvolu za location. Ili preko Xposed-a i app settings. Posle moze da trazi sta hoce...

Vrh Dno