Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako iz Opere pristupiti stranama koje sacuvamo za offline browsing?

Kada otvorim neku stranu i idem na onaj znak "+" a onda "Save for offline" on to kobajagi sacuva (ko zna gde). I sada kada hocu da vidim te strane sto sam sacuvao kako da im pristupim? Nigde nema opcije da se one pogledaju, pretrazih celu Operu...

Ja mislim da te sacuvane strane stoje u downloads folderu mozes odatle da ih otvoris, sad ne znam kako ide iz opere davno sam je koristio.

da li neko moze da mi kaze da li
postoji dobar dialer za telefon sa 2
sim kartice?

^ Koliko znam, ne postoji na Play Store zamenski dialer za 2 SIM kartice.

Šta je sa play store-om?
uploadfromtaptalk1399762818004.jpg

Ne znam sta je ali kod mene radi:)

Evo sad je sve ok...
Gremlini :d

Jel Textra ima da se zakljucaju poruke tj. da se stavi sifra?

Citao sam sada neku vest o Spritz aplikaciji za brze citanje, koja je dostupna samo na galaksiji es5 i naravno odmah sam potrazio drugu app na marketu koja radi isto ili slicno. Zove se A Faster Reader i zanimljivo je kako funkcionise i radi.
uploadfromtaptalk1399811603574.jpg

Jedno pitanje za one koji imaju iskustva sa pravljenjem aplikacija.

Uzeo sam da promenim one odvratne zelene smajlije u aplikaciji 8sms. Prvo sam skinuo .apk, zatim sam ga otpakovao pomocu winrar-a, pronasao sam sve te rugobe od smajlija i zamenio ih lepim zutim. Onda sam opet to upakovao u .rar fajl i promenio mu ekstenziju u .apk. Medjutim na telefonu kada pokrenem instalaciju dobijem neku gresku. Pretpostavio sam da sam pogresio sto sam radio sve preko winrara i nasao sam da se u tu svrhu koristi program Formatter. Odradio sam sve kao sto pise u uputstvu medjutim kada na kraju pokusam da instaliram .apk opet dobijem gresku, ovaj put neku drugu.

Gde gresim?

Која је најбоља апликација из вашег искуства за панорама фотографије?

Probao sam staviti nove mape u iGO Primo ali ih nije prihvatio, i dalje koristi stare. Te koje sam probao su neke HERE 2013.Q3 mape a nije prihvatio ni R3 Navteq 2012.Q4, iako se vode kao mape za iGO.

Koliko znam ako ima više mapa on automatski koristi najnovije, ali ove ne povlači, čak i kad obrišem stare on ne vidi ove nove. Vidi mi neke 7.2012 i te zasad koristim.

Po kojim pravilima on neke vidi a neke ne vidi?

Ima posebna tema na forumu za navigaciju, najbolje je tamo da se obratiš.

Možda nešto ti nije u redu sa mapama a i nema šanse(ali nikakve)da on moze da koristi automatski najnovije mape(čudo da je radio uopšte kada si mu ugarao još te nove mape)..sad lepo sve obriši i deinstaliraj pa jovo na novo samo sa tim novim mapama;)

Poslednja izmena:
Morao je iGO da radi iako je bilo različitih mapa i tačno je da će on nezavisno od naziva mapa uvek izabrati najnovije. iGO skenira sve medije u potrazi za igo i content folderom i ako si još negde imao neke stare mape to je razlog tvojih problema - ili briši te foldere ili u sys.txt ubaci onu komandu koja iGO-u kaže da ne pretražuje ostale foldere sem svog root-a.

Jeste, trebalo je samo maknuti stare mape i prepoznao je nove. Prije je uspio prepoznati novije i pored zadrzavanja starijih ali sad nije.

Zanima me da li je popularni Tasker nekada na akcijskoj cijeni. Čekam ga već neko vrijeme i cijena mu je $4.11.

Nazad
Vrh Dno