Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hahaha :D
Kako poklikaš, tako ćeš i gledati :)

jezujyru.jpg

hehe...da ali kad moja cerka ode da gleda YT,a ostane moj nalog na browseru...naravno da ocekujem Sare Jovanovic i slicno....*** sta je tu je....:banghead:

Немојмо да се вређамо. У животу нисам погледао овако нешто.

И видим да ви имате на овим screenshot-овима само recommended што је код мене испод ових чобана. Види се на слици.

Poslednja izmena:
I kod mene se vidi nešto sa pinka, između onog što gledam i onog preporučenog...
Mada moj nalog je na više uređaja, pa ne mogu 100% da tvrdim da niko nije gledao to...

I ja imam samo recommended. Mozda je zbog adawaya ? Blokira te pink reklame :)

Ili je cisto jer mi je play store na USA pa mi ne kace ta sr#nja

Imam i ja adaway..
Mada meni to ne smeta :)
Uvek lepo ukucam šta mi treba ni ne gledam ono što mi preporučuju :d

uploadfromtaptalk1399639139883.jpg

Koliko ja vidim kaci samo ono sto najcesce gledas.

Poslednja izmena:
Da li disejblujete stock aplikaciju za sms kada instalirate neku drugu?

Imam problem sa Textrom, vec drugi put mi se desava da mi ne stigne notifikacija da sam dobio poruku niti se ta poruka pojavljuje u listi kada udjem u Textru. Uradio sam full wipe, instalirao nov rom, vratio backup poruka i kada sam usao u stock aplikaciju video sam poruku koju sam propustio.

Имао сам сличан проблем и решио сам га тако што сам инсталирао 8смс.

A da li ti si disejblovao stock aplikaciju ili ti radi paralelno sa 8sms?

Disable наравно. Шта ће ми две апликације за исти к ;-)

ja sam stavio da mi glavna za sms,bude 'HoverChat'....i sve mi stize preko nje....a stavio sam 'disable' na fabricku...

Sa kojom se aplikacijom mogu skinutu klipovi sa Twitera i Thumblr? Probao sam razne downloadere ali nece, ne znam kako da vidim koji je ulr tog klipa.

Pogledaj na kompjuteru, pa će ti to dati predstavu na čemu ih skladište, da li Amazonov cloud ili nešto drugo.

da li neko moze da mi kaze da li postoji dobar dialer za telefon sa 2 sim kartice?

Nije precizna. Meni za nekoliko aplikacija prikazuje trenutne visoke cene, a sećam se da sam ih uzeo na promociji.

Do sada 121,25 tj. 1.66 po app u proseku :)

Najskuplja je bila MoneyWise sa svojih 7.02$.

Pa dobro, ona samo kupi šta sti kupio, neće niko da plaća resurse kako bi imao bazu kada je koja aplikacija bila na popustu i tebi da ponudi za džabe.

Ali bi mogli da protrče kroz mailove, pošto već imaju te permisije, pa da uzmu cene iz mailove, pa da... :)
Mislim, sama app je baš traljavo odrađena, šta god da uradiš, ona resetuje prikaz.

Meni prikazuje cene po kojima sam kupovao?
SwiftKey 2$, swype 1, tapatalk pro 1 itd

Мени је сабрао у динарима!? Не могу да се сетим, чини ми се да је пар дана gplay радио за нас у динарима и сад ми је само сабрао тих пар апликација.
zaze7yta.jpg

Може да се промени у сетовању. Аууу...
quve3azu.jpg

Poslednja izmena:
Ispao sam ko one babe sa kuponima ;) samo akcije, dok me nisu zakucali za Srbiju.
dety9aga.jpg

Zna li neko sto prilikom instalacije izbacuje app not installed?

Pa nije ti instalirao app! :D
Koja app? Instaliraš od nule ili preko stare verzije?

Znam, ali zašto se to desava? :D
Instaliram apk sto sam prebacio sa kompa.

Pa može biti više razloga... Kada pokušavaš original preko krekovane ili obrnuto, ne poklapaju se potpisi, ili kad pokušavaš da instaliraš apk koji se ne instalira nego samo kopira u sistem itd... To mi trenutno pada na pamet

Pa može biti više razloga... Kada pokušavaš original preko krekovane ili obrnuto, ne poklapaju se potpisi, ili kad pokušavaš da instaliraš apk koji se ne instalira nego samo kopira u sistem itd... To mi trenutno pada na pamet

Kako ide procedura kopiranja u sistem? Odmah sam skinuo apk i ranije nisam imao tu app, znaci prvi put sam pokusao.

EDIT: Snasao sam se, hvala!

Poslednja izmena:
Kako iz Opere pristupiti stranama koje sacuvamo za offline browsing?

Kada otvorim neku stranu i idem na onaj znak "+" a onda "Save for offline" on to kobajagi sacuva (ko zna gde). I sada kada hocu da vidim te strane sto sam sacuvao kako da im pristupim? Nigde nema opcije da se one pogledaju, pretrazih celu Operu...

Nazad
Vrh Dno